<

Hoftanz på en flot 2. plads med 70,6% til landsstævnet i Solrød og en tredieplads i Grand Prix.16-04-2014 - 07:12

Michael Søgaard og Hoftanz forbedrer formen uge efter uge. Hingsten bliver mere og mere sikker og går i en flottere og flottere samlingsgrad. 

Michael Søgaard og Hoftanz træner og det gør de flittigt og dygtigt. Uge efter uge pudses de mange små detaljer af og resultaterne indfinder sig helt fortjent. Michael får hjælp og arbejder med de små detaljer. Det er vejen til at hente flere og flere point. 

I går til landsstævnet i Solrød i Intermedierre II lykkedes deres ridt så smukt. Helt væk var de små utaktheder og alle overgange var utroligt flotte. Det er en meget krævende opgave, at uddanne og ride på dette niveau og også en opgave Michael magter til perfektion. Hingsten Hoftanz udviser både enorm villighed og ridelighed og ikke mindst et meget stort talent for det samlende arbejde. 

Onsdags sværeste klasse Grand Prix resulterede i en placering som nr. 3 og dette med feltets yngste hest.

Det er så dejligt at oplve den store opbakning ekvipagen nyder når de starter stævne. Tak til de mange avlere, der bakker op og det er en stor glæde at høre Jer fortælle om Jeres afkom og se de mange flotte billeder.

 

Vi håber, at de meget flotte resultater vil give parret en flot sæson på stævnebanerne i løbet af sommeren.

<