<

Succesfuldt hingsteshow i Vectha. 10-02-2016 - 12:03

Traditionen tro holder hingstestationen Paul Schockemouhle 2 årlige hingstefremvisninger i Oldenburg Verbands hovedsæde. Der er som altid stor interesse for pladserne og billetterne tildeles de mange avlere, der bruger hingstene først og fremmest.

For os var den første fremvisning ventet med særlig stor spænding, idet det var premiere for vores verdenshingst VITALIS efter, at han var returneret til Europa. En skade hos hans tidligere ejer Charlotte Jorst betød, at vi meget forsigtigt har redet Vitalis og efter hans fremvisning med stående applaus skal der ikke herske tvivl om, at den smukke hingst har en perlerække af fans. Årets første hopper er drægtige med ham og at dømme efter forhåndsinteresse får han rigtigt travlt i hans nye rolle som topbeskeler.

Se video HER

 

Vores unge håb - den flotte velgående helbror til For Romance og Fasine skulle ligeledes have sin ilddåb. Det er en meget stor mundfuld for en 3 årig hingst, at blive redet i den store hal med musik, lys og de mange tilskuere. Han fik den store ære af, at blive vist med sin helsøster Bundeschampionessen Fasine og parret høstede stor anerkendelse for den smukke fremvisning.

Se video HER:

 

Fürsten-Look har holdt nogle måneders fri og er nu på vej tilbage i absolut topform. Vi satser på både en bundeschampionatsdeltagelse samt en deltagelse til UVM i Ermelo. At dømme efter billederne og de mange videoklip vi har set indfriede Isabel og Fürsten-Look absolut forventningerne. Den nu 5 årige hingst sætter ikke en hov forkert og viser ridelighed, smidighed og gangarter i verdensklasse.

Se video HER

Dragon Hill er ligeledes i en meget flot udvikling og viser særdeles stort talent for det samlende arbejde. Vi glæder os meget til at følge parret i sæson 2016 og jeg ved at Anja Engelbart har lagt store planer for stævnedeltagelsen.

 

Vi glæder os rigtigt meget til søndag den 14. februar hvor vi selv er at finde i Vectha. 

<