<

At vove er at miste fodfæstet for en stund, ikke at vove er at miste sig selv. 22-08-2017 - 18:50

Dette Kirkegaard citat sætter om noget scenen for eventyret med guldhoppen Donna Silver. Et eventyr, der har alle elementer og hvor troen, håbet og kærligheden til en ganske særlig hest gjorde det umulige muligt. 

I 2015 købte vi guldmedaljehoppen Donna Silver. En prægtig hoppe, der succesfuldt har startet konkurrencer på allerhøjeste niveau. Hun har stået i mange professionelle stalde og haft mange ejere og ryttere. Vores fremtid med Donna skulle indeholde tonsvis af kærlighed, skovture, foldtid og mulighed for bare at være hest. Samtidigt skulle hun også være læremester for vores datter Rose Marie, der dengang var 18 år. 

 

Rejsen med Donna har ikke været uden udfordringer og bekymringer. 

 

Kort tid efter Donna flyttede til os blev hun alvorligt syg med et voldsomt mavesår og infektion. Over de kommende måneder var hun indlagt over 3 lange perioder på Universitetshospitalet KVL i Tåstrup. Her kæmpede de dygtige dyrlæger for hendes liv og særligt dyrlæge Sigrid Hyldahl gjorde en fuldstændigt enestående indsats, som i sidste ende reddede Donnas liv. 

 

Derefter fulgte en lang periode, hvor Donna restituerede sig og stille og roligt fik kræfterne og helbredet tilbage. Rose har grædt mange tårer i bekymring og timer er tilbragt med lange gåture og særlig omsorg for Donna. 

 

Heldigvis kom hun tilbage i god træning og med fremragende hjælp fra berider Rune Willum, kom Donna i form og Rose blev en dygtigere og dygtigere rytter. 

 

I sæsonen 2017 er alle indsatser gjort - den prægtige hoppe står i en fantastisk flot form og stortrives. Rose passer sin træning forbilledligt og supplerer med løb, yoga, coaching ved Arne Nielsson og ikke mindst den løbende træning og udvikling med Maria Falkner Hansen og Rune Willum. 

 

Stor var skuffelsen, da hun på trods af fremragende resultater ikke fik lov til at slutte sit Young Rider år af med en landsholdsdeltagelse til hverken Nordisk Mesterskab eller Europamesterskabet. Igen viser Rose stor modenhed og vedholdenhed, da resten af teamet var dybt berørte over denne beslutning, og fortsætter det målrettede arbejde hen imod Danmarks Mesterskabet. 

 

Igennem de 3 dage mesterskabet blev afviklet, var hun dybt koncenteret om opgaven og Donna Silver fremstod i den bedste udgave af sig selv. Altid er den prægtige hoppe klar på opgaven og med hele teamets opbakning lykkedes det Rose at bevise, at hun og Donna Silver er Danmarks bedste Young Rider ekvipage 2017. 

 

Vi er dybt dybt taknemmelige over den fuldstændigt fantastiske opbakning vi har fået, de mange lykønskninger, hilsner fra ind- og udland og lige nu nyder Donna Silver det dejlige græs og dejlige skridtture i skoven. 

 

En varm tak til opdrætterne Lillian og Carl Erik Jensen for altid at følge Donna og Rose og for at have opdrættet en vidunderlig hest med et hjerte af guld - DONNA GOLD. 

 

Rose og Donna Silver fortsætter deres sportslige rejse sammen og håbet er, at vi også vil lykkedes med at få føl på hoppen via embryo transfer.

 

Se Roses vinder kür HER:

 

Se den festlige æresrunde HER:

 

<