HP Mirabella e. Bretton Woods x Sir Donnerhall x Donnerhall.

Mørk brun. Født i 2012. Måler 171 cm. Statspræmieret i OLD.
Kåret i Dansk Varmblod i RDH med følgende karakterer:
8 8 7.5 7.5 7.5 7.5 8 7.5 8 8

WFFS status: n/n

HP Mirabella aflagde en meget flot rideprøve og opnåede statspræmiering i det tyske Oldenburg Verband. Klik på billedet for video.HP Mirabella aflagde en meget flot rideprøve og opnåede statspræmiering i det tyske Oldenburg Verband. Klik på billedet for video.HP Mirabella er en elegant højtstillet hoppe af international præstationsafstamning.

Hendes mor SPS Magnolia er søster til stempelhingsten Fürstenball. Hun har selv aflagt en særdeles god rideprøve og deltog til eliteskuet i Rastede i regi af Oldenburg Verband. Hendes mor, mormor og oldemor er højtpræmierede elitehopper. Der er tale om en af de absolut stærkeste hoppestammer i Tyskland. Hendes et år ældre søster efter Fürst Romancier blev i 2014 statspræmieret og oprangeret i brilliantringen i Oldenburg Verband.

Faderen Bretton Woods og Emmelie Scholtens opnåede en sølvmedalje ved PAVO Cup finalen i Ermelo i 2010. I 2011 opnåede parret en bronzemedalje ved VM for ungheste i Verden.

Bretton Woods havde i 2014 flere internationale sejre og placeringer i S-dressur med Matthias Alexander Rath i sadlen. blev placeret i UVM i Verden .

Hun fik i 2016 hoppeføl efter Fürsten-Look HP Marygold.

I 2017 fik hun hoppeføllet HP Viola efter Vitalis.

I 2018 fik hoppeføllet HP Mi Amor efter Vitalis.

I 2019 venter hun føl efter Total Hope.
Bretton Woods Johnson Jazz
Roxane
Annabel De Niro
Alina
Magnolia Sir Donnerhall Sandro Hit
Contenance D
Maradonna Donnerhall
Marella