Dragon Hill

WESTFALEN, SORT, FØDT 2011, STANGMÅL 171 CM.

Klik på billedet for at se video fra hingstefremvisningen 2017.Klik på billedet for at se video fra hingstefremvisningen 2017.Dragon Hill, der var præmiehingst ved westfalerkåringen i Münster, indfriede i efteråret alle forventninger ved 70-dages afprøvningen i Schlieckau. Med et fremragende prøveresultat vandt han dressuren med 8,48 point og opnåede flere 10-taller for bl.a. ridelighed og fra fremmedrytteren, hvilket har resulteret i et dressurindeks på 138. Dragon Hill besidder igennem en uovertruffen bevægelsesmekanik og en stor arbejdslyst netop det, der skal til for at skabe en succesfuld Grand Prix-hest.

Han er dekoreret med Weltmeyer prisen af det tyske Hannoveranerforbund i 2014 på baggrund af bedste 70 dages test på tværs af alle tyske forbund.

Dragon Hill er under uddannelse ved tyske Anja Engelbart (Chefrytter ved Paul Schockemöhle) og har i sæsonen 2016 vundet flere starter med meget flotte bedømmelser, samt debuteret på M-niveau. Ekvipagen trænes af danske Morten Thomsen, der giver udtryk for at Dragon Hill er en af de mest talentfulde heste han nogensinde har trænet. Han trives rigtigt godt med nye udfordringer og har meget let ved det samlende arbejde. Han deltog i 2016 i det tyske Bundeschampionat.

Faderen Damon Hill er en af de sidste direkte sønner af dressurkongen Donnerhall og en af Donnerhalls absolutte mesterværker. Damon Hill selv er præmiehingst, materialprøvevinder og dobbelt verdensmester som 5- og 6-års. Ved OL 2012 i London blev han med Helen Langehanenberg nr. 4 individuelt og vandt tysk holdsølv. Ved EM 2013 i Herning vandt ekvipagen individuelt sølv i Grand Prix Kür såvel som Grand Prix Special og vandt tysk holdguld. Desuden vandt ekvipagen World Cup finalen 2013 i Göteborg. Med et tysk avlsindeks i dressur på 169 er Damon Hill blandt de stærkeste dressurproducenter.

Dragon Hills morfar, den berømte Sandro Hit, har været den mest efterspurgte avlshingst efter år 2000 og har tilført dressurhesteavlen et ædelt og elegant typepræg. Dragon Hill er trukket på en yderst succesfuld og indflydelsesrig hoppestamme, der har givet stempelhingsten Romadour II samt mange andre kendte hingste. Mormoderen Patrizia blev Årets Hoppe og er mor til guldmedaljehoppen Wedding Rose. Patrizias helsøster, den højtdekorerede statspræmiehoppe Paloma, er mor til de kendte S-dressurhingste Flammengold og Freestyle samt Årets Hoppe i 1999 Primavera.

Dragon Hill er kåret i de tyske avlsforbund Westfalen, Oldenburg, Hannover, sydtyske forbund samt i Sverige.

Føl efter Dragon Hill kan registreres i Dansk Varmblod og vi står for dispensationsansøgningen og betalingen.

Dragon Hill er kategoriseret i bedste røntgenklasse,

DAMON HILL DONNERHALL DONNERWETTER -
-
NINETTE -
-
ROMANZE RUBINSTEIN I -
-
PIA -
-
SALLYZIA II SANDRO HIT SANDRO SONG -
-
LORETTA -
-
PATRIZIA PARADEMARSCH I -
-
PIROSCHKA -
-

Bedækningspris:

Dragon Hill vil i 2018 have fuldt fokus på sin sportslige udvikling og vil derfor kun kunne fåes på frost.

Frostsæd kan købes for 3.000 DKK + moms for en dose med 3 stråVi anbefaler følgende dyrlæger, der også med succes kan betjene hopperne med frostsæd:

Margit Ørum, stutteri Klosterheden, Ringkøbing. Tlf. nr. 20233351
Nørhald dyrlægerne - Poul Bollerup. Tlf. nr. 40440542
Lena Kristensen, Vinderup, Holstebro. Tlf. nr. 23241277
Højgård Hestehospital - Stutteri Laser, Fyn Tlf. nr. 21782003
Karenagården - Johnny Sørensen, Haslev. Tlf. nr. 21635199
Højelse Hesteklinik - Sten Bo Larsen, Ll. Skensved. Tlf. nr. 56168022
Dyrlæge Barbara Güngerich, Græsted. Tlf.nr. 40148283
Hillerød Hestedyrlæger - Kiwa Riis-Olesen, Baunevej 17, Bendstrup, 3400 Hillerød. Tlf. nr. 40316768.

Forretningsbetingelser:
  • Hingsten er opstaldet hos medejer Paul Schockemöhle, EU-hingstestation Schockemöhle.
  • Sædbestilling til Danmark kan alene ske via HP Horses.
  • Aftale om skylning af embryo skal laves individuelt.