Rosentanz DVH 844

HANNOVERANER, MØRKEBRUN, FØDT 2001, STANGMÅL 170 CM. A HEST I DRESSUR.

Rose Marie og Rosentanz fra præmieoverrækkelsen til DM for juniorer 2014.Rose Marie og Rosentanz fra præmieoverrækkelsen til DM for juniorer 2014.Rosentanz er præmiehingst i hannoveranerforbundet og Dansk Varmblod og vinder af tysk 30-dages test med drømmekarakteren 10 for ridelighed.

Han har i løbet af få år slået sit navn fast i avlen som en trofast producent af flotte, sunde og velgående dressurheste med særdeles høj ridelighed. Særligt har afkommets gode temperament og samarbejdsvilje under rytter givet Rosentanz et rigtigt godt ry som en avlshingst, der kan forbedre rideligheden.

Rosentanz har haft en kort men stor succes med juniordanmarksmesteren, Nanna Skodborg Merrald, der i sommeren 2010 vandt hattrick i juniorklasserne ved at vinde de indledende klasser med 70,63% og 71,234%, inden de suverænt vandt FEI Junior Kür med 76,80%. Nu fortsætter Rosentanz, der er fuldt uddannet til lille tur, som lærehest for 17-årige Rose Marie Bang Henriksen, og ekvipagen har sikret sig de første sejre. Du er deltaget i flere træningssamlinger med landstræner Ulrich Sørensen og parret er i rivende positiv udvikling.

Adskillige af Rosentanz’ afkom gør sig nu for alvor gældende i lilletur som bl.a. Brilliant, Rosengraf, Greystoke, Rosenwalz. I USA har den succesrige Rosmarin under Kim Herslow gjort rent bord i 2013 ved at vinde samtlige sine nationale starter på PSG niveau. Ekvipagen er iblandt de allermest talentfulde i USA og står foran deres grand prix debut.

På Dansk Varmblods indeksliste i dressur for hingste finder man Rosentanz med et indeks på 121, hvilket bringer ham på en 24. plads foran mange elitehingste. Konkurrenceindekset for hans afkom er helt oppe på 142.

Rosentanz er kategoriseret i den bedste røntgenklasse helt uden anmærkninger og er kåret i Dansk Varmblod, Hannover, Oldenburg, Westfalen og Rheinland.
Rohdiamant Rubinstein I Rosenkavlier Romadour II
Diva
Antine Angelo xx
Dodona
Elektia V Inschallah X Israel X
Resena X
Elektia Chronist
Elektira IV
Sabrina Sao Paulo Sandro Sacremento Song xx
Duerte
Gibsy Gepard
Wendela
Fernlady Feingau Furioso II
Wonne
Dascha Darling
Marieba

Bedækningspris:

Frostsæd kan købes for 3.000 DKK + moms pr. dose