HP Horses Avlshingste

Damon Gold - Fürsten-Look - Fürstenball - MSJ Q - Total Hope - Vitalis - Vivaldon

Fürstenball OLD har en helt særligt plads i Lones hjerte.Fürstenball OLD har en helt særligt plads i Lones hjerte.Året 2020 bød på en lang række højdepunkter og vi står nu klar til bedækningssæsonen 2020 med vores tophingste. Hele 3 af vores hingste Fürstenball, Fürsten-Look og Vitalis er med i den bedste 1% af samtlige aktive hingste i det tyske indeks og ligger i top 10 på FEI`s indeks.

Året 2020 bød på en fantastisk sportssæson for vores hingst Total Hope OLD. På trods af meget få stævnemuligheder debuterede han i Intermedierre II på nationalt tysk plan og havde 3 starter - 3 sejre med +76%. Planen er at debutere ham i Grand Prix og hans faste rytter Isabel Freese har lagt en spændende sportsplan for ham med deltagelse i store mesterskaber.

Den 9 årige Fürsten-Look har ikke startet stævner siden hans medaljeridt til UVM i Ermelo i 2018. Han startede med at vinde den første kvalifikation til Nürnberger Burgpokal og i finalen red parret en fornem bronzemedalje hjem.

Øjestenen Fürstenball er taget ud af sporten og passer nu sit krævende job, som en af verdenens absolutte topproducenter af smukke, velgående og utroligt ridelige dressurheste. Han går ud af året med et tysk dressurindeks på 161. Hans søn Fürsten-Look er med et indeks på 158 i den unge gruppe med helt i top. En helt enestående bedrift, der placerer Fürstenball som en af de mest betydende hingste i dette århundrede. Fürstenball er far til 75 kårede sønner og 142 statspræmierede hopper. Han er far til 37 afkom, der er placeret i S-dressur.

Eventyret Vitalis er noget af det allermest utrolige og viser for alvor, hvilken klassehingst og sportshest Vitalis er. På avlssiden med et dressurindeks på 161. Hans føl er solgt til toppriser på eliteauktionerne i bl.a. Hannoveraner Verband og Oldenburg Verband. Hans afkom er meget efterspurgte af ryttere og avlere og er kendt for særdeles høj ridelighed og 3 fremragende gangarter. Han er far til mere end 33 kårede sønner, 33 statspræmierede hopper samt 24 afkom med placeringer i S-dressur.

I stalden har vi en række lovende hingsteemner efter bl.a. Bonds, Fürstenball, Total Hope, Totilas og Vitalis