HP Horses Avlshingste

Damon Gold - Dragon Hill - Ferretti - For Romance II - Fürsten-Look - Fürstenball - Vitalis

Fürstenball fotograferet af LL-foto i 2014.Fürstenball fotograferet af LL-foto i 2014.Året 2016 bød på en lang række højdepunkter og vi står nu klar til bedækningssæsonen 2017 med vores hidtil bedste hingstekollektion. Hele 2 af vores hingste Fürstenball og Vitalis er med i den bedste 1% af samtlige aktive hingste i det tyske indeks.

Vores 4 årige præmiehingst For Romance II aflagde en flot 14 dages test i Schlickau og har betjent mange hopper i hele Europa i sæsonen. Han har holdt fri fra ridningen fra april og frem til oktober måned, så han har haft fred og ro til at vokse færdigt. Han fremstår her på kanten til 2017 som en umådeligt elegant hingst på 172 cm. Langbenet og storrammet og med dressurtalent til overflod.

Den 6 årige Fürsten-Look, som igennem hele sin karriere har gået i sin fader Fürstenball`s fodspor startede sæsonen med at vinde en kvalifikation til Bundeschampionatet med 8,7. Efterfølgende blev han udtaget til at deltage i UVM i Ermelo for Tyskland.

Øjestenen Fürstenball er taget ud af sporten og passer nu sit krævende job, som en af verdenens absolutte topproducenter af smukke, velgående og utroligt ridelige dressurheste. Han går ud af året med et tysk dressurindeks på 170 og opnåede æren af, at blive udnævnt til elitehingst i Dansk Varmblod. I Dansk Varmblod er hele 84% af hans døtre kåret i hovedstambogen. Hele 11 kårede sønner fik han i løbet af året, heraf 1 fløjhingst og 3 præmiehingste - heraf 2 i Dansk Varmblod.

Eventyret Vitalis er noget af det allermest utrolige og viser for alvor, hvilken klassehingst og sportshest Vitalis er. På avlssiden med et dressurindeks på 151 står han som far til den 5 årige verdensmester Victorias Secret, fløjhingsten Velverde i Westfalerforbundet samt en perlerække af højtpræmierede hopper. Stallion of the year til UVM stævnet i Ermelo. Vinder af kvalifikationen til Nürnberger Burgpokal med den højeste score i 25 år - 78,6%. Suveræn Burgpokal vinder med 79,26% samt vinder af kür finalen med 10.00.

Den 3 årige Ferretti e. Funtime x Londonderry er fætter til Fürsten-Look og hans mor La Perla er Bundeschampionatsvinder og årets hoppe i hannoveranerforbundet med ene 9 og 10 taller. Han er en sort, elegant og ædel hingst med udstråling og cutenes faktor i særklasse. Han er kåret i Hannoveraner og Oldenburg Verband og vi håber naturligvis, at han også vil falde i den danske avlsledelses smag til marts i Herning.

Vi har ligeledes unghingsten Follow Me II e. Fürstenball x Donneschwee x Alabaster udtaget til Herning og vi vil som altid gøre os meget umage med denne opgave.

Til sadelkåringen i Oldenburg Verband har vi hele 3 hingste udtaget, hvoraf de 2 er avlet af os. Det er:
HP Damian e. Damon Hill x Fürst Romancier x Don Schufro - mormor er verdensranglistens nr. 1 Weihegold OLD.
HP Escalibur e. Escalibur x Sir Donnerhall x Donnerhall. Hans mor er søster til Fürstenball.
MSJ Cashmere e. Charmeur x Totilas x Dacaprio.

I stalden har vi en række lovende hingsteemner efter Charmeur, Damon Hill, De Niro, Escolar, Fürstenball, Fürsten-Look og Sandro Hit