< Tilbage

HP Vanderbilt til sadelkåring i Oldenburg Verband. 03-04-2023 - 13:01

Vores 3 årige hingst HP Vanderbilt (Vitalis x Desperado x Sandro Hit) var udtaget til sadelkåringen i Oldenburg Verband. Den unge hingst er først født den 16. juni og har kun været arbejdet let op til kåringen. Han er tilredet hjemme af vores kompetente unghesterytter Stephanie Adstofte. 

Efter forbesigtigelsen satte vi ham af hos deckstation Schockemohle, hvor Brandi Taylor Roenick overtog tøjlerne. Hun har gjort et utroligt flot arbejde og det var en meget smuk velgående hingst hun fremviste til kåringen. Dommerne savnede lige nu noget bæring hos den unge hingst, men roste ham for hans flotte type og villighed til arbejdet. 

 

Nu kommer han hjem til vores åbne hus, hvor han vil være en meget flot repræsentant for Fürstenballs hoppestamme. Hans mor elitehoppen Magic Moon S var reservesieger til eliteskuet i Rastede og meget succesfuld i sport under Maria Falkner Hansen. Hans mormor er helsøster til de 2 internationale Grand Prix heste Sieger Hit og Silver Black. Hans oldemor er helsøster til Fürstenballs mor. 

 

Han har masser af potentiale for fremtiden og vi har allerede nu flere interesserede ryttere, som har meldt deres ankomst for at prøve ham. 

 

Se rideprøven HER: 

 

Se fremmedryttertesten med Tessa Frank HER: 

< Tilbage