< Tilbage

Emperadora, Grosse Freude og Shamballa til stævne på Hillerød Sportsrideklub.18-07-2016 - 07:36

Næsten i vores baggård var der distiktsstævne og samtidigt udtagelse til mellemrunden i dressurchampionaterne for 4, 5 og 6 års heste. Det var en oplagt chance for træning, da vi bor kun 5 minutter fra Hillerød Sportsrideklub. 

Den 5 årige Grosse Freude e. Fürstenball x De Niro x Rubinstein gik en flot tur i LA1 med godt 74% og en placering som nr. 3 i det store felt. Dagen efter startede hun i kvaifikationen til 5 års championatet. Desværre var hun meget spændt, hvilket bl.a. gav sig udslag i en skridttur på tæerne. Så denne gang lykkedes det ikke at kvalificere hende. 

 

Se ridtet HER:

 

Den 5 årige Shamballa e. Fürstenball x Friedensfürst x Ibikus er opdrættet hos os og solgt som føl til familien Orlofff, som ridehest for datteren Camilla. Hun var et fuldstændigt bedårende føl og og står som 5 års som et glansbillede af en hoppe. Camilla red et meget flot program på hende og opnåede 8,30 og en adgang til mellemrunden med bl.a. 9 i skridt. Shamballa er trukket på vores allerførste hoppestamme og opnåede det højeste prøveresultat til sin afprøvning i Dansk Varmblod. Hendes helbror Feel Good er kåret med sølvmedalje i Dansk Varmblod og har aflagt et prøveresultat på 830 point. Helsøsteren Summerbird ejes af Anja Dutoit i Kenya hvor hun høster den ene sløjfe og pokal efter den anden. Den sidste helsøskende er vores 3 årige Summertime, der skal aflægge rideprøve i Dansk Varmblod til august. 

 

Vores prægtige hoppe Emperadora debuterede i MA1 med et resultat på 67,78% og en placering som nr. 2. Det er vi fint tilfredse med og glæder os til at hoppen opnår mere rutine på dette niveau. Hun er utroligt talentfuld og mestrer på træningsniveau de fleste øvelser på S niveau. 

 

Se ridtet HER:

< Tilbage