< Tilbage

Total Hope, Sansibar AK og De Angelo kåret i Dansk Varmblod. 12-04-2018 - 14:16

De to 3 års hingste havde taget turen fra hingstestationen i Mühlen i Tyskland og Total Hope fra Flyinge i Sverige til efterkåringen på Vilhelmsborg.

Hingstene havde taget den lange transport med bravour og de viste sig alle flot for den danske kåringskommission. Vi er meget taknemmelige for den flotte opbakning fra teamet hos vores partner Paul Schockemouhle, samt fra Helena Torstensson og Pernilla Andre Hokfelt fra Flyinge.

 

Total Hope, der er færdigkåret i Sverige og som har fulgt det svenske system med 3 dages brugsprøver, samt en sejr i 5 års championatet opfylder ikke de danske krav til afprøvning. Derfor er han kåret med en 2 årig bedækningstilladelse alene betinget af besigtigelse af minimum 20 føl. Det skal nævnes, at han tillige er kåret i de tyske forbund Hannoveraner, Oldenburg og Westfalen m.m. der alle har valgt at dispensere for forskellen i afprøvningssystemerne. 

 

De treårige hingste De Angelo og Sansibar AK opnåede begge en kåring, hvor særligt kåringsbeskrivelsen af Sansibar AK var med meget flotte eksteriør- og gangartsbeskrivelser. 

 

Alle 3 hingste deltog i vores åbne hus den 14. april og de to 3 årige hingste blev igår afleveret hos Torben Frandsen i Tørring, hvor de skal aflægge deres 14 dages prøve. 

 

Vi krydser fingre for et par flotte reesultater. 

 

Se Total Hope HER:

Se De Angelo HER:

Se Sansibar AK HER:

 

 

 

 

 

< Tilbage