< Tilbage

Føllene efter Fürstenball og For Romance II havde en forrygende lørdag til følskuer i Dansk Varmblod og på Flyinge.13-08-2017 - 07:15

Ikke mindre end 3 følskuer blev afviklet lørdag. Dels i region 1, hvor det blev afholdt på Frederiksværk Ridecenter. I region 2 på stutteri Ask og på svenske Flyinge, som ligger mindre end 1 times kørsel fra os.

I vores lokale region 1 blev det hingsteføllet Future Hit efter Fürstenball og trukket på guldmedaljehoppen Feldrose Selection efter Sandro Hit. Det prægtige føl er opdrættet og ejet af Nanna Birgitte Nobel i Fredensborg. Føllet blev bedømt med ikke mindre end 5 nitaller, 8,5, 8 og 7.5. Vi ønsker Nanna alt muligt held og lykke med det prægtige føl. Vi ved, at føllet er til salg og krydser fingre for at det kommer i de allerbedste hænder.

 

I region 2 blev 2. bedste hoppeføl Ellegårdens Felicia efter Fürstenball med Michellino som morfar. Dette ædle og velgående hoppeføl er opdrættet og ejet af Stine Imhoff Thestrup.

 

På Fyn havde Bjørn Boesgaard sit prægtige For Romance II hingsteføl med. Dette føl fik en meget flot beskrivelse og var i den sidste præmiering.

 

På Flyinge blev der ligeledes afholdt følskue. Her blev de 2 bedste føl efter For Romance II. Hingsteføllet Ferrum er opdrættet af den internationalt anerkendte avler Lena Nystrøm og blev allerede få uger gammel solgt. For Romance II føllene har klaret sig fremragende på følskuer og eliteauktioner denne sommer. Mange er solgt til absolut toppriser og hingsten er særdeles frekventeret i mange avlsforbund. Det glæder vi os meget over og nyder selv de 2 fremragende hoppeføl vi har i stalden.

 

Et stort hjerteligt tillykke med de fantastiske føl og alt muligt held og lykke fremover.

< Tilbage