< Tilbage

A la Fasine til eliteskuet i Rastede.19-07-2016 - 09:14

De fleste kender A la Fasine`s berømte mor Fasine, der udover at være helsøster til hingstene For Romace I og For Romance II også var årets hoppe og vinder af Bundeschampionatet i 2015.

Vi er meget store fans og da muligheden bød sig, at hendes den gang 2 årige datter A la Fasine e. Apache x Fürst Romancier x Sir Donnerhall kom på AOS auktionen i 2015 var vi ikke længe om at bestemme os.

 

Hun er en ultra ædel og særdeles velgående unghoppe, som siden sin ankomst i oktober er vokset 7 cm. Vi har skyndt os langsomt, da hun fortsat er i vækst og det er en stor mundfuld både at producere drægtigheder og blive redet samtidigt. 

 

Hun venter i 2017 ET føl efter Vitalis.

 

Hun er p.t. ikke så stærk under rytter, men heldigvis er ingen i tvivl om hendes potentiale og hun opnåede en kåring i den absolutte top og blev udtaget til Oldenburg Verbands eliteskue i Rastede. 

 

Så meget tidligt onsdag morgen drager vi afsted til Tyskland med den smukke unge hoppe. Dygtige Christian Springborg vil mønstre hende i Rastede og vores topprofessionelle Maria Falkner vil uden tvivl drage omsorg for, at hun skinner og stråler.

 

Det er altid en meget stor oplevelse at være i Rastede og møde det internationale publikum og nyde den gode stemning og store imødekommenhed, der møder en i dette regi. 

 

Se kataloget til eliteskuet i Rastede HER.

  

Se Fasine i Rastede i 2012 HER:

 

Se A la Fasine HER:

 

 

 

< Tilbage