< Tilbage

Fremtidens unge stjerner - de 3 årige hopper.10-04-2016 - 19:07

Vi er allerede godt i gang med at forberede vores 3 årige hopper til årets sadelkåringer. Hele 3 hopper tæller årgangen og vi har tårnhøje forventninger til hver og en af dem.

Summertime e. Fürstenball x Friedensfürst x Ibikus. Denne ædle, velgående hoppe stammer fra vores allerførste hoppestamme og hendes mor er ligeledes født hos os. Hun er helsøster til en kåret hingst, samt yderligere 2 hingste udtaget til Herning. Hendes mormor er mor til  4 A heste i dressur. Hun vil blive fremstillet til sadelkåringen i region 1. Hoppestammen tæller 3 elitehopper i lige linie.

 

HP Damiana e. Damon Hill x Fürst Romancier x Don Schufro. Denne smukke og yderst velgående hoppe er født hos os. Hun bærer fornemme gener og hopperne i hendes afstamning er alle elite- og statspræmierede hopper. Hendes mor Fürstin Weihe er indkøbt som føl og efterfølgende har hun aflagt en fremragende rideprøve og blev oprangeret som årgangen 4. bedste hoppe i brilliantringen i det tyske Oldenburg Verband. Hendes mormor Weihegold OLD er en af verdens bedste dressurheste p.t. og et godt bud på en medaljetager til OL i Rio under Isabel Werth. Hoppen vil blive fremvist til sadelkåring den 15. juni i regi af Oldenburg Verband.

 

A la Fasine e. Apache x Fürst Romancier x Sir Donnerhall, der er indkøbt som 2 år gammel og datter af årets hoppe i  Oldenburg Verband og Bundeschampionesse Fasine. Fasine er derudover helsøster til de kårede hingste For Romance I og II. Der er tale om en ultra ædel, smuk og velgående hoppe, som vi har enorme forventninger til. Hoppen vil blive fremvist til sadelkåring den 15. juni i regi af Oldenburg Verband.

 

De 3 hopper vil blive insemineret med henblik på at lave føl via embroy transfer.

 

Se hopperne præsenteret til vores åbne hus HER:

< Tilbage