< Tilbage

Landsstævne i Ringsted - team Cabe.15-08-2016 - 06:56

Dette landsstævne danner også rammen om Danmarksmesterskaberne i dressur for junior- og youngrider rytterne og havde været et af årets vigtige mål for Rose og Donna Silver. Desværre er Donne Silver stadig i genoptræning efter den skade hun pådrog sig i Finland.

Vi havde den store glæde, at Daydream e. Royal Diamond x Ibi-Light med sin rytter Caroline Aarosin vandt bronze hos young riderne. Daydream er opdrættet af HPhorses og det har været en fornøjelse at følge den fornemme rejse Caroline har været på med den ridelige og velgående Daydream. 

 

Maria Falkner havde benyttet lejligheden til at starte vores 7 årige Winehouse i MB0 og MB1. Ekvipagen gik 2 flotte ridt og blev placeret som nr. 2 begge dage.

 

Vores hoppe Emperadora har igennem sommeren været i hormonbehandling med henblik på at skylle embryoner. Desværre har dette givet uorden i hendes system og hun reagerer lige nu som om er hun er i brunst hele tiden. Dette giver visse udfordringer i ridningen, hvilket Maria måtte sande, idet hoppen gik i stå når hun gav hjælp til øgninger og changementer. Så på trods af karakterer som 0 og 1, lykkedes det aligevel at blive placeret som nr. 6. Nu håber vi, at der falder ro på hormonerne så det almindelge arbejde med at uddanne den dejlige hoppe kan fortsætte.

 

Se Winehouse HER.

< Tilbage