< Tilbage

Herning var endnu en storslået Fürstenball fest. 21-03-2016 - 15:59

Fürstenball har for alvor slået sit navn fast som en enestående producent af fremragende dressurheste og dette års kåring i Herning var ingen undtagelse.

De 2 femårige hingste Blue Hors Farrel og Fürsten-Look mødte op.

Blue Hors Farrel har aflagt en flot 35 dages test i Dansk Varmblod og er nu færdigkåret. Hingsten var præmiehingst i såvel Hannoveranerforbundet som i Dansk Varmblod.

 

Fürsten-Look fik forlænget sin bedækningstilladelse med endnu et år. Han var fløjhingst ved sadelkåringen i Oldenburg Verband i 2014. Han har aflagt en 30 dages prøve med det højeste resultat nogensinde i tysk regi på 9,41. Vundet hannoveraner hingstechampionatet i 2015, det tyske Bundeschampionat for 4 årige hingste i 2015 samt udnævnt som hauptpræmiesieger i Oldenburg Verband. For at blive færdigkåret skal han kvalificere sig til bundeschampionatet med en score på 8 eller derover i 2016 eller i 2017. Han vil komme til kvalifikationsstart medio april, ligesom han vil gå udtagelse til UVM den 6. juni.

 

Hos 3 års hingstene er Fürstenball far til de 2 danskfødte præmiehingste Strandagergårds Faustino med Sam Sam til morfar, samt til Frontline med Zack som morfar. Den sorte og meget pompøse Strandagergårds Faustino var tilmeldt auktionen og blev hjemkøbt af sin ejer og opdrætter Jens Jørgen Abildskov, Ringe på Fyn for kr. 1.500.000

 

I unghestechampionatet blev den meget smukke Heilines Danciera med De Niro som morfar placeret som en meget flot nr. 3. Hendes mor er helsøster til den kårede hingst Dancier fra Klosterhof Medigen i Tyskland, så her er der i høj grad tale om eliteavl.

 

Endnu et nyt dejligt kapitel i eventyret om Fürstenball.

< Tilbage