< Tilbage

Fantastisk 2. stævnedag til landstævnet i Frederiksværk.08-05-2016 - 07:22

Vores smil stråler om kap med den vidunderlige maj sol. Sikken en dag og sikke resultater. Rose og Maria var til start med Donna Silver, Emperadora og Winehouse og alle 3 heste viste storform i deres respektive klasser.

Vores 7 årige hingst Winehouse e. Wynton x Donnerhall x Clasikker havde sin landsstævnedebut til dette stævne og han har arbejdet rigtigt godt med opgaven. I dag kom han til start i MB0 og havde et ridt til godt 71%, hvilket rakte til en placering som nr. 3. Winehouse er iøvrigt bror til vores fantastiske hingst Fürstenball.

 

Se ridtet HER:

 

Vores prægtige 8 årige statspræmierede, elite- og brilliantringshoppe Emperadora havde en formidabel debut i MB3. Det flotte ridt blev bedømt til 73,8103% og udløste en flot 1. plads. Hoppen er opdrættet af Holly Simensen - USA. Hun kommer fra Egale stammen, der tæller en perlerække af topheste. Bl.a er hendes søster mor til Don Deluxe, 2 brødre konkurrerer på Grand Prix niveau i USA, og hendes søstre er alle statspræmierede hopper. Vi er heldige at have hendes søster Esperanta i vores avlsprogram, ligesom vi allerede har fået 2 hoppeføl via embroy transfer efter Emperadora.

 

Se ridtet HER:

 

Dagens sidste klasse PSG havde mange 21 starter og Rose havde med Donna Silver et flot ridt, hvor tingene flød let og ubesværet. De er i en rigtig god udvikling og Rose lærer så meget af den vidunderlige hoppe. Ridtet blev bedømt til 70,887% og rakte til en flot placering som nr. 2. I den kommende uge står der det internationale stævne JBK i Odense på programmet og det flotte resultat lover godt for de kommende  starter. 

 

Se ridtet HER:

 

I sandhed en prægtig stævnedag i Frederiksværk, hvor tingene bare spiller fantastisk for Karin Nissen og hendes super team. 

< Tilbage