< Tilbage

Vores ryttere viste meget flot form til C stævnet i Helsinge.18-01-2016 - 08:18

Der bliver trænet på livet løs hjemme på Tvedegård og når der er stævner i nærheden er det en kærkommen lejlighed på at få trænet hestene i andre omgivelser og med dommerbedømmelse.

På trods af minusgraderne -14 var humøret højt og vi tog af sted med 3 af hestene.

Den nu 7 årige Fürst von Jever e. Fürst Romancier x De Niro x Rubinstein er efter en længere sygdomsperiode tilbage i stalden hos os. Han har hos sin tidligere rytter pådraget sig en skade og træningen har alene taget udgangspunkt i at bygge ham op igen. Han er en meget flot og ualmindeligt velgående hest, der som 4 års brillierede i 4 års championaterne. Han har ikke været til stævne i 2 1/2 år og målet var at ride en LA1. Den opgave klarede Maria Falkner flot på trods af, at han var meget påvirket af de nye omgivelser. Ridtet blev belønnet med en 2. plads.

Den 8 årige Emperadora e. Sir Donnerhall x Feiner Stern x Harlekin startede i MB0 og leverede et meget flot ridt, der blev belønnet med en 1. plads.

Se ridtet HER:

Rosentanz og Rose har for alvor fundet sammen og leverede et flot sikkert program i Prix st. George kun slået med 1 point til 1. pladsen.

Se ridtet HER:

Næste mål bliver landsstævnet i Sundeved hvor vi deltager med hestene Donna Silver, Rosentanz og Emperadora.

 

 

 

 

 

< Tilbage