< Tilbage

Vidunderhoppen Weihegold OLD og Isabel Werth sejrede med + 80% i Neumunster.21-02-2016 - 08:30

Ekvipagen leverede endnu en pragtpræstation og hoppen er nu via sponsorat fra Madeline Winther Schulze sikret for Isabel Werth frem til OL i Rio.

Man kan ikke andet end at beundre den dygtige og meget talentfulde avler Christine Arns-Krogmann, der spottede Weihegold som åring hos opdrætteren Inge Bastian, der bl.a. også har opdrættet Don Schufro. Det lykkedes at købe hoppen og via et stædigt og meget dygtigt manegement at gå hele vejen frem forhåbentligt frem til OL i Rio.

 

Der er senest kommet et bud i klassen af mange millioner euro (kilde Eurodressage)  og hoppen er derfor sikret frem til efter OL via et sponsorat fra Isabel Werths sponsor.

 

Dejligt at en "almindelig " familie er lykkedes med at gå hele vejen. Christine Arns-Krogmann har i stalden 3 døtre efter Weihegold efter hingstene Fürst Heinrich, For Romance og Sir Donnerhall. Der er lavet aftale om at vores hingst Vitalis skal være far til et føl 2017 på familien.

 

Hjemme på vores stutteri HPhorses er vi beriget af, at have datteren elitehoppen Fürstin Weihe stående sammen med hendes 3 årige datter Damiana e. Damon Hill, 2 årige søn Damian e. Damon Hill. Fürstin Weihe venter i 2016 føl efter Fürsten-Look og Damiana efter Gary Flannel. Begge føl er embroy transfer.

 

Se vinderridtet HER:

 

< Tilbage