< Tilbage

Fürstenball topper det tyske dressurindeks med 175 i en alder af kun 9 år.26-11-2015 - 06:48

Eventyret om Fürstenball vil ingen ende tage. Fra indkøbet af et meget lovende eliteføl til at være hingsten med Tysklands højeste dressurindeks.

Med en sikkerhed på 95% kan der ikke herske nogen tvivl om, at Fürstenball i en alder af kun 9 år har indtaget pladsen som hingsten med det højeste dressurindeks i Tyskland. Det tyske rideforbund FN laver hvert år listerne, hvor Fürstenball de seneste 2 år har ligget i top 3. De ældste afkom er nu 5 år og det kan for alvor ses på resultatlisterne. Alene til det tyske bundeschampionat var han uden sammenligning den hingst, der havde flest afkom med, heruder vinderen af 4 års hingstechampionatet Fürsten-Look.

 

Vores nyindkøbte tophingst Vitalis har kun haft 2 årgange, hvoraf den ældste er 4 år. Aligevel kommer han ind på en flot 16. plads med et dressurindeks på 157,91. Til bundeschampionatet vandt hans datter Victorias Secret under Beatrice Buchwald 4 års for hopper og valakker. Faderen til Vitalis Vivaldi er på en meget flot 3. plads.

 

Vi har med indkøbet af Vitalis tænkt på de mange smukke Fürstenball hopper og forestiller os, at dette match vil være fremragende.

 

Vi glæder os til at præsentere hingstene på dansk jord for vores mange danske kunder og samarbejdspartnere.

 

Se Fürstenball HER ved en tidligere lejlighed, hvor han er 7 år gammel.

 

 

 

 

 

 

< Tilbage