< Tilbage

Emperadora og Maria havde en fantastisk flot landsstævnedebut.27-02-2016 - 07:35

Denne weekend står i Sundeveds tegn. Rose og Maria er taget afsted med Donna Silver, Emperadora og Rosentanz.

Fredagens første klasse var MB1 og vi var meget spændte på hvordan den sensitive hoppe ville klare opgaven langt væk hjemmefra. Vores bekymringer blev gjort til skamme og de havde et meget flot ridt, der blev bedømt til 72,027 og endte på en 2. plads i klassen med 26 starter.

 

Emperadora er en højt præmieret brilliantringshoppe i det tyske Oldenburg Verband. Hun er opdrættet af Holly Simensen - formand for det amerikanske Oldenburg Forbund. Hun fik i 2015 via embroy transfer et yndigt hoppeføl HP Elderflower e. Hoftanz. Hun får om ca. 3 uger endnu et ET føl - denne gang efter Fürsten-Look. Samtlige hendes søstre er statspræmierede og en af dem er bl.a. mor til Don DeLuxe. Hun har 2 brødre, der går Grand Prix i USA.

 

Vores træner Rune Willum havde taget turen sammen med sin talentfulde Rosentanz søn Regent Rishøj. Ulykkeligvis kommer hesten til skade i programmets slutning. Det viser sig, at det er achillessenen, der er røget af på det ene bagben. Regent kan stort set ikke støtte på benet og pigerne trådte naturligvis til for at hjælpe bedst muligt. Hesten kan ikke flyttes og dyrlægen kommer igen lørdag morgen for at beslutte det videre forløb sammen med Rune. Vi håber, at dette ender på den bedst tænkelige måde.

 

Rose måtte flytte sin start til sidst i MA1 klassen, da tiden var gået med at hjælpe. Hun havde efter omstændighederne et godt ridt hvor Rosentanz puttede sig lidt. De endte som nr. 13 ud af 26 starter.

 

Se Emperadora og Marias ridt HER:

 

 

 

 

 

< Tilbage