< Tilbage

5 medaljehopper efter Fürstenball til årets eliteskue i Dansk Varmblod.02-09-2015 - 20:41

For 3.  år i træk topper Fürstenball listen med udtagne hopper til Dansk Varmblods eliteskue, ligesom han topper i flere tyske avlsforbund.

Hoppen JJ Filippa e. Fürstenball x Davignon avlet af JJ horses i Norge startede sin karriere med at indtage den fornemme bedømmelse som årets hoppeføl i Dansk Varmblod. JJ horses har været trofaste og engagerede avlere med Fürstenball og har med ham opnået fremragende avlsresultater og de venter igen i 2016 føl efter Fürstenball på JJ Filippas mor.

 

JJ Filippa kom i foråret i træning på NOA gård hvor Jan Christensen og Sophie Lundgren Christensen gjorde hoppen klar til sin sadelkåring. Hun blev inden kåringen solgt af Karen Helene Gjerde til norske Cecilie Schilbred, som fortsatte samarbejdet med NOA gård. En beslutning, som viste sig overordentlig klog.

 

Den smukke velgående hoppe aflagde en rideprøve med et resultat på 874 point og blev bedste hoppe til sin kåring i region 1.

 

Spændingen og forventningerne var store op til weekendens eliteskue og hoppen sluttede også i top 3 og blev dekoreret med en flot guldmedalje.

 

Vi glæder os overordentligt på JJ horses vegne med det fremragende avlsresultat og ikke mindst på den lykkelige ejers vegne. Vi håber, at lykken vil smile til Jer alle og at hoppen vil gøre Jer ære i fremtiden og give en perlerække af fantastiske oplevelser.

 

 

< Tilbage