< Tilbage

Fürsten-Look suveræn vinder af Bundeschampionatet 2015 for 4 årige hingste.06-09-2015 - 17:14

Det tyske Bundeschampionat 2015 har på alle måder været en fest og en suveræn manifestation af kvaliteten af vores hingste. I 3 og 4 års klasserne var der stor deltagelse af Fürstenball afkom og ligeledes afkom efter Vitalis. Fürstenball havde 8 finalister til start og var uden sammenligning, den hingst hvis afkom klarede sig bedst.

3 års klassen for hopper og vallakker havde den vidunderlige reservesieger fra Oldenburg kåringen Flora Mariposa på 2. pladsen og med Fiesta Danza på trediepladsen. Begge døtre efter Fürstenball. 

 

4 års hopper og vallakker havde Vitalis datteren Victorias Secret som vinder.

 

I klassen for 4 årige hingste blev Fürstenball sønnen Fürsten-Look suveræn vinder. I finalen blev alle 3 gangarter bedømt til 9.5. Typekarakteren blev 9 og rideligheden blev på dagen bedømt til 8.5 (desværre tog de mange paraplyer koncentrationen for et kort øjeblik).  Tilbage var fremmedryttertesten, hvor han blev dedømt med 9,5 og 10 af de 2 dygtige fremmedryttere.

 

Sejren var en stor stor glæde for hele teamet bag denne vidunderlige hingst. Rytter, grooms, avlere og ikke mindst for ejerne samt de mange avlere, der har troet på ham og brugt ham til deres hopper.

 

For mig personligt har det været en meget gribende oplevelse og jeg er så bevæget og stolt over, at både hans far Fürstenball og hans søn Fürsten-Look nu har titel af Bundeschampions.

 

Se et klip fra Warendorf HER:

 

 

At tænke sig, at mit køb af føllet Fürstenball i den grad har skabt både avls- og sportshistorie. Det er et eventyr af de allermest eventyrlige. 

 

 

 

 

 

 

< Tilbage