< Tilbage

Succesfuldt advendtsstævne i Holte.14-12-2014 - 12:11

Weekenden har stået i træningens tegn for de 2 femårige heste hingsten Winehouse e. Wynton/Donnerhall og halvbror til Fürstenball og brilliantringshoppen Fürstin Weihe e. Fürst Romancier/BH Don Schufro, hvis mor Weihegold er særdeles succesfuld på Grand Prix Special niveau under Isabell Werth.

Winehouse var den eneste 5 årige hest i LA4 klassen og ridtet blev bedømt til 69,9% og det rakte til en placering som nr. 3.

Fürstin Weihe har haft sin stævne debut efter at hendes hingsteføl efter Damon Hill er vendt fra for godt en måned siden. Hun viser enorm klasse under rytter og LA2 klassen blev vundet med 74,3% og LA1 klassen blev bedømt til 73,3% og en 2. plads. Her skal lyde et meget stort suk. Holte er i forvejen et svært sted at starte de unge heste. Lige nu er der pyntet op med juletræer, lys m.m. I dag blev ridtet desværre voldsomt forstyrret af 2 stort snakkende damer med plastikposer, der absolut skulle bakse rundt lige over den urutinerede hoppe. Det kostede både et anspring og en øgning. Jeg bliver ked af det, når rytter og hjælper har knoklet siden kl. fem i morges for at yde sit bedste. Jeg tænker at de omtalte damer hellere skulle gå en tur på Strøget - opførelsen var i hvertfald alt andet end sportslig!

Men bottum line er, at begge heste viser stor klasse og talent og at vores rytter Maria Falkner Hansens dygtige daglige arbejde har skabt fundamentet for en succesfuld kommende sæson.