< Tilbage

Fürsten-Look aflægger en af årets bedste 30 dages prøver.23-12-2014 - 07:01

Det var med stor spænding, at vi afventede prøveresultatet fra årets sidste prøve i tyske Schlieckau og vi blev ikke skuffede. Vores 3 årige Fürsten-Look e. Fürstenball/Londonderry/Weltmeyer indfriede vores vildeste drømme, håb og forventninger.

Hingsten, der ejes i partnerskab med Paul Schockemöhle, har sammen med 40 andre unghingste i fredags afsluttet sin 30-dages materialprøve på den tyske station Schlieckau. Fürsten-Look, der var fløjhingst ved Oldenburgerforbundets forårskåring og der blev erhvervet via auktionen af sine nuværende ejere, har netop vundet dressurdisciplinen i Schlieckau med et af årets højeste prøveresultater på 9,41 med 9,88 for ridelighed, 9,75 for interiør, 9,5 for galop, 9,25 for trav og 9 for skridt. I delkarakterne er der hele 5 10 taller og hingsten sluttede med et dressurindeks på 155.

I sidste måned vandt vores 3 årige hingst Dragon Hill e. Damon Hill/Sandro Hit ligeledes dressurdisciplinen ved 70-dages prøven i Schlieckau.

I sandhed et fremragende resultat, som vi er meget stolte over. Begge hingste er klargjort på hingstestationen i Mühlen hvor rytterne Anja Engelbart og Julia Watsek har gjort et meget flot arbejde.

 

Se præsentationsvideo af Fürsten-Look HER:

 

Se resultaterne her

< Tilbage