< Tilbage

Fürsten-Look og Isabel Freese vandt en fornem bronzemedalje til Nürnberger Burgpokal. 25-12-2020 - 13:53

Med en flot kvalifikationssejr var vores dygtige norske rytter Isabel Freese kvalificeret til finalestævnet og vi havde set meget frem til at komme og nyde hendes 3. ridt på en af vores hingste til det prestigefyldte stævne. Men som verden ser ud, var det på ingen måde en mulighed og til det sidste var der usikkerhed omkring, hvorvidt stævnet blev gennemført.

Men det blev det på det dejlige Gestüt Schafhof i Kronberg. Alle dommere var 5 stjernede topdommere og på trods af de komplekse restiktioner, lykkedes det familien Linsenhof at afvikle et meget succesfuldt stævne.

Forberedelsen har langt fra været optimelt for Fürsten-Look, da stævnet kun var hans andet på 2 år. Så stævnerutinen havde Isabel ikke med ind på banen. Fürsten-Look er en særdeles smuk, ridelig hingst med 3 fremragende grundgangarter.

Desværre indløb der nogle fejl i den indledende klasse og vores forventninger var derfor ikke så høje til selve finaleridtet.

Heldigvis blev vores bekymringer gjort til skamme og parret havde et meget flot ridt med mange højdepunkter. Ekvipagen havde nogle udfordringer i skridtpiruetterne og den samlede skridt, hvilket kostede en medalje af et højere karat.

Ridtet blev bedømt til 75.683%

Dygtige Isabel Freese vandt samtidigt prisen for stævnets bedste sæde. Vi glæder os altid over hendes smukke opstilling og fornemme kontakt til hestene. Det er i vores verden forbilledligt og vi er så taknemmelige over, at have hende til at ride vores hingste stationeret i Tyskland.