< Tilbage

HP Elfenliebe havde fornemme resultater til eliteskuet i Rastede.23-07-2017 - 07:46

Det er altid berigende, at få muligheden for at deltage iblandt årgangens allerbedste hopper i det tyske Oldenburg Verband til eliteskuet i Rastede. I år var det 5. gang, at vi havde fornøjelsen af, at have en hoppe udtaget. Samtidigt med eliteskuet afholdes der landeschampionat fra 3 års klasser op til Grand Prix. I forbundet fødes der årligt knapt 7.000 føl og det er en fantastisk oplevelse, at være i den smukke slotspark, hvor der afvikles dressur, spring, millitary og kørsel på en og samme tid. 

Vi købte HP Elfenliebe e. Diamond Hit x De Niro x Rohdiamant som føl på eliteauktionen i Vectha. Vi har altid drømt om at have en betydelig Diamond Hit datter og Ewald Grotelüschen har avlet heste hele sit liv. Han er nu midt i 80erne og passer det hele selv. Hans hoppestamme er af fremragende kvalitet og ofte har han flere føl udtaget til både auktioner og til det tyske følchampionat i Lienen. Hestene klarer sig fremragende i sport og vores håb har været at købe en sportshest i særklasse, samtidigt med at vi kan avle på hoppen. Dette ser ud til at være gået i opfyldelse med HP Elfenliebe. 

 

Udover HP Elfenliebe var hoppestammen repræsenteret med Elfendenira e. De Niro x Florencio x Sion. Denne hoppe blev ligeledes oprangeret i brilliantringen og udtaget til Bundeschampionatet. Flottere bliver det ikke. 

 

Hoppen er sublimt forberedt af Maria Falkner hansen og Christian Springborg. Hun var noget overvældet af omgivelserne på den store stævneplads. Dette gjorde, at hun aldrig helt fik vist sine fremragende gangarter. Heldigvis var der aldrig tvivl om hendes grundlæggende kvaliteter og hun opnåede at blive oprangeret i den prestigefyldte brilliantring for årgangens allerbedste hopper. 

 

Maria havde valgt at starte hende i klassen for 3 års hopper og vallakker. I kvalifikationen blev hun placeret som nr. 4 og i finalen som nr. 6. Dette udløste en plads som reserve til Bundeschampionatet. 

 

Nu skal hun have velfortjent fri og vi vil her på falderebet arbejde på at skylle et embryo på hende efter Fürstenball.

 

Se HP Elfenlibe HER:

< Tilbage