< Tilbage

Et kæmpestort varmt tillykke til Anders Estrup. 17-03-2017 - 12:33

Vores dygtige medarbejder Anders Estrup fik i dag overrakt sit bevis for at han har gennemført uddannelsen som dyrepasser med heste som speciale på Vilvorde tekniske skole i Roskilde. Anders har fået fantastisk flotte karakterer med utaliige 10 og 12 taller.

Historien om Anders er en rigtig solstrålehistorie. Han bankede en dag på døren hjemme på Tvedegård og spurgte om vi manglede en voksenlærling. Han havde absolut ingen erfaring med heste, men han var bomstærk og et meget positivt menneske.

 

I de 2 1/2 år Anders har været hos os har han ikke haft en sygedag, han er gået til alle opgaver med gå på mod og overskud.

 

Han giver en krammer hver gang jeg ser ham. Altid siger han, at han er så stolt af sit arbejde og over at være en del af vores team. Ingen tvivl om at Maria Falkner med sin høje overligger har været en rollemodel for Anders.

 

Ved translocationen idag bakkede vi op sammen med Anders`s familie og der var en ung mand der glædede sig over det flotte resultat og de velfortjente gaver og champagne.

< Tilbage