Fürstenball i Verden

07-08-2011

Fürstenball efter den succesrige 2. plads i trøstfinalen.Fürstenball efter den succesrige 2. plads i trøstfinalen.UWM var ventet med stor spænding. Aldrig før har vi deltaget selv med hest, altid kun som tilskuere.

Alle havde gjort sig utroligt umage - rytteren Ines Westendarp var velforberedet og ekvipagen var i de sidste 14 dage optil blevet trænet hos Kasselmann af Dr. Ulf Möller.

Den første start om fredagen gik skævt for ekvipagen. Der blev longeret samtidigt på opvarmningen med en storbukkende hest. Dette bevirkede, at Fürstenball blev meget urolig og desværre endte med at få for meget opvarmning. Selve starten foregik i silende regnvejr og desværre fik han ikke vist sit potentiale.

Om lørdagen var han helt anderledes i hopla og endte på en fornem 2. plads med 8,98% og meget flotte karakterer.

Forventningerne var derfor store til den endelige finale. Desværre lykkedes det ikke, at indfri disse. En start som nr. 1 og en del nerver hos rytteren kostede med en række fejl. Den endelige placering blev som nr. 13.

Vi er meget stolte over, at have deltaget og ser nu frem til ekvipagens deltagelse i Bundeschampionatet den første weekend i september. Her har de kvalificeret sig med en score på 8,6.