HP Horses til følskue i region 1.

14-08-2011

Shamballa efter Fürstenball/Friendesfürst.Shamballa efter Fürstenball/Friendesfürst.Region 1`s følskue var ventet med stor spænding. Regionens mange frivillige hjælpere havde gjort en formiddabel stor indsats og alle sejl var sat til en suveræn dag. Vejrguderne var med os, og solen skinnede hele dagen.

Selv havde vi meldt 4 hopper til. Desværre havde vores dejlige Sweetheart med Ibikus som morfar lidt feber, så hende valgte vi at holde hjemme.

Vores mange venner Louise, Manon, Lars, Mikkel, Niels, Arne, Bente og ikke mindst min dejlige og meget tålmodige familie gjorde det muligt at gøre hestene smukt i stand og komme afsted. En stor varm tak for det - uden Jer - ingen følskue.

Hele 5 føl efter Fürstenball gik i finalen. Her lagde jeg særligt mærke til Janne Surys vidunderlige hoppeføl, Maibrit Lissaus særdels velgående hoppeføl og ikke mindst familien Springborgs flotteridehestemodel Dunkelball, som skal være fremtidig ridehest for Lone Bang Larsen.

Selv fik vi udtaget Frascati med Rosentanz til morfar. Føllert er netop solgt til Lars Stage, som er en særdeles habil rytter og som med stor fornøjelse rider føllets mor. Frascati blev udtaget til eliteskuet på Vilhelmsborg.

På trods af Sweethearts udeblivelse blev hun tilbudt at deltage i eliteauktionen. Dette har vi sagt ja tak til, da Shamballa skal indgå i vores fremtidige avlsprogram.

Så 2 hopper med føl, samt vores herlige Hoftanz drager afsted til eliteskuet. Hoftanz for at deltage i youngstercuppen i klasserne MA og Prix Sankt George. En spændende weekend i vente.

Her lidt video fra dagen:

http://www.youtube.com/watch?v=LJ-nP0qLtiU

http://www.youtube.com/watch?v=qZ-FMSe3CNc