Daytona og Michael Søgaard på en flot 14. plads til JBK stævnet.

19-10-2012

Daytona (Rosentanz/Ibi-Light) og berider Michael Søgaard til finalestævnet JBK i Odense.Daytona (Rosentanz/Ibi-Light) og berider Michael Søgaard til finalestævnet JBK i Odense.Vores herlige 5 års vallak Daytona gjorde en superflot figur til finalestævnet JBK i Odense. Daytona som er efter Rosentanz og med BRDH Daylight (Ibi-Light/Donauwind) som mor er resultatet af samarbejdet med avleren Jørn Dam og vi har tidligere med stor succes trukket Daydream efter Royal Diamond på samme hoppe.

Daytona har deltaget i unghestechampionatet i Herning 2012, samt vundet en kvalifikation til dressurchampionatet samt en lang række starter på LA1 niveau under Louise Estrup med point imellem 70 og 74%. Uddannelsen af Dytona er nu lagt i hænderne på berider Michael Søgaard, der beskriver hesten som særdeles letgående og super ridelig.

Broderen Daydream ejes af familien Aarosin og rides af datteren Caroline Aarosin. Denne ekvipage trænes af berider Michael Søgaard.

Senest i 2012 har Daylight stillet med den 3 årige hoppe Dia-D efter Quaterback til kåring. Denne hoppe opnåede en meget flot stationsafprøvning og blev belønnet med en sølvmedalje.