Winehouse kåret i Dansk Varmblod

12-04-2012

En meget veloplagt Winehouse efter Wynton/Donnerhall/Classiker.
Klik på billedet og få et smugkig på Winehouse under rytter efter 2 måneders ridning.En meget veloplagt Winehouse efter Wynton/Donnerhall/Classiker.
Klik på billedet og få et smugkig på Winehouse under rytter efter 2 måneders ridning.
Winehouse er indkøbt som føl på eliteauktionen i det tyske Oldenburg Verband. Forinden købet havde vi besøgt George Sierverding som bl.a. har den vidunderlige elite- og brilliantringshoppe Maradonna. Maredonna er nu mor til 3 kårede hingste og 3 st.pr. hopper, hvoraf de 2 er elitehopper og brilliantringshopper. Hoppefamilien regnes for at være en af verdenens bedste og mest konsoliderede stammer. Af hendes afkom er vores kårede hingst Furstenball uden tvivl den mest kendte.

Faderen til Winehouse er den hollandske hingst Wynton efter Jazz/Matador/Rubinstein. Wynton er formentligt en af de mest succesfulde kårede
hingste efter Jazz. Han har med succes deltaget i UVM, PAVO cup, og som det seneste highlight i sin karriere startet internationalt og vundet samtlige sine starter i lilletursklasserne.

Winehouse måler p.t. 165 cm. Af stærke sider kan nævnes et særdeles korrekt fundament, store runde hove i en høj kvalitet, en meget stærk overlinie, høj ædelhedsgrad og udstråling, samt 3 særdeles gode gangarter. Han arbejder suverænt godt under rytter og udviser meget høj ridelighed og arbejdsvillighed.
Faderen til Winehouse KNWP hingsten Wynton fotegraferet som 5 års til UVM i Verden. Klik på billedet og se Wynton i hans seneste internationale start, som han vandt.Faderen til Winehouse KNWP hingsten Wynton fotegraferet som 5 års til UVM i Verden. Klik på billedet og se Wynton i hans seneste internationale start, som han vandt.Faderen til Winehouse er den hollandske hingst Wynton efter Jazz/Matador/Rubinstein. Wynton er blandt Hollands mest lovende yngre hingste og ligger pt. med det højeste avlsindeks i dressur. Han har med succes deltaget i PAVO Cup og UVM-finalerne, og er under den hollanske landsholdsrytter Madeleine Witte-Vrees klar til Grand Prix. Ekvipagen har gjort rent bord i lilletursklasserne og succesen er fortsat internationalt.