2 HPhorses heste kvalificeret til DSA finalen.

22-09-2013

Fürst von Jever flot fremvist i mellemrunden af Michael Søgaard. 
Klik på billedet for at se video.Fürst von Jever flot fremvist i mellemrunden af Michael Søgaard.
Klik på billedet for at se video.
Vores 4 årige vallak Fürst von Jever e. Fürst Romancier/De Niro blev af Michael Søgaard flot fremvist og blev i mellemrunden placeret som nr. 5.

Ekvipagen er nu klar til finalen i Odense.

Fürst von Jever er indkøbt på elitefølauktionen i Vectha 2009, hvor han var auktionens dyreste føl. Han er trukket på hoppestammen "Grosse Liebe", som er højt præmieret for en række topsportsheste, kårede hingste og ikke mindst fremragende auktionsføl.

Fürstin Weihe blev på forbilledlig vis fremvist af Maria Falkner. 
Klik på billedet for at se video.Fürstin Weihe blev på forbilledlig vis fremvist af Maria Falkner.
Klik på billedet for at se video.
Vores 4 årige brilliantringshoppe Fürstin Weihe blev smukt fremvist af Maria Falkner. Hoppen har haft et pragtfuldt hoppeføl efter Damon Hill ved siden i år. Vi kunne ikke modstå fristelsen og efter 5 ugers ridning gik hun en flot mellemrunde og blev placeret som nr. 11. Dette rækker ikke for indeværende til en finaleplads og hoppen skal nu have ro til din drægtighed og vi ser frem til endnu et Damon Hill føl i 2014.

Fürstin Weihe er trukket på årets hoppe Weihegold e. Don Schufro/Sandro Hit, som er placeret som nr. 2 i bundeschampionatet og finalist til UVM. Her som 8 års er hun vinder af Intermedierre II med 78% samt kvalificeret til Nürnberger Burgpokal.

Derudover blev vores 6 årige vallak Daytona e. Rosentanz/Ibi-Light placeret som nr. 2 i mellemrunden og er nu videre til finalen.
Den 6 årige vallak Daytona e. Rosentanz/Ibi-Light blev placeret som nr. i mellerunden og er nu videre til finalen. Klik på billedet for at se video.Den 6 årige vallak Daytona e. Rosentanz/Ibi-Light blev placeret som nr. i mellerunden og er nu videre til finalen. Klik på billedet for at se video.Vores 6 årige vallak Daytona havde en flot tur til mellemrunden hvor han blev placeret som nr. 2 og nu er videre til finalen.

Som 5 års deltog han ligeledes i finalen med en placering som nr. 14.

Daytona udviser et særdeles stort talent for samlende arbejde og mestrer for indeværende passage og forarbejde til piruetter.

Daytona er trukket på Jørn Dams elite og medalje hoppe DayLight, som også er mor til Caroline Aarosin succesfulde Day Dream e. Royal Diamond. Mormor er Dansk Varmblods første guldmedalje hoppe Diana, som naturligvis er tildelt guldmedalje for afkom og elitestatus, Derudover er hopperne bagud ligeledes tildelt elitestatus.