Elitefølauktion i Dansk Varmblod.

07.09.2013

Vores pragtfulde Hoftanz hoppe Hortensia med sit herlige hingsteføl Fillegran e. Fürstenball under auktionen.Vores pragtfulde Hoftanz hoppe Hortensia med sit herlige hingsteføl Fillegran e. Fürstenball under auktionen.Auktionsudvalget havde valgt at udtage vores eneste Fürstenballføl, der ikke var solgt på forhånd til elitefølauktionen.

Filligran hedder den unge mand og er det første føl efter vores meget smukke Hoftanzhoppe Hortensia. De blev begge meget flot præsenteret. Der var stor interesse for føllet. Det blev Elin og Egon Kragh i Billund, der fik hammerslag på det dejlige føl. Et føl uden svagheder og med et utroligt sødt sind og vi er sikre på, at han vil bringe dem mange glæder.

Selv kunne vi ikke stå for fristelsen til at investere i et lovende hingsteføl efter van Olst hingsten Lord Leatherdale. Føllets mor kommer fra hoppestammen bag nok den bedste kårede Jazz søn nemlig Wynton. Hoppens afstamning indeholder nogle af de allerstærkeste hingste i dressurhesteavlen nemlig Jazz/Donnerhall/Rubinstein. Føllet er kun godt en måned gammel og vi har store forventninger til hans fremtid.
KK`s Avicii efter Lord Leatherdale/Jazz/Donnerhall/Rubinstein.KK`s Avicii efter Lord Leatherdale/Jazz/Donnerhall/Rubinstein.