Fürst von Jever til Horsefestival i Vallensbæk.

18-08-2013

Fürst von Jever viste fremragende galopkvalitet i Vallensbæk. I den indledende kvalifikation blev galoppen belønnet med et 9 tal.Klik på billedet og se video. Fra 31 minutter er der ca. 10 minutter med Fürst von Jever.Fürst von Jever viste fremragende galopkvalitet i Vallensbæk. I den indledende kvalifikation blev galoppen belønnet med et 9 tal.Klik på billedet og se video. Fra 31 minutter er der ca. 10 minutter med Fürst von Jever.Traven blev af dressurdommer Peter Fischer beskrevet som smidig og med brug af ryggen. En hest, det er en fornøjelse at være på. I den indledende kvalifikation blev traven belønnet med karakteren 9,5Traven blev af dressurdommer Peter Fischer beskrevet som smidig og med brug af ryggen. En hest, det er en fornøjelse at være på. I den indledende kvalifikation blev traven belønnet med karakteren 9,5
Everhorse var sponsor på en Clinic for 4 års dressurheste, der alle var kvalificerede til mellemrunden i dressurchampionatet.

De havde allieret sig med berider Michael Søgaard og dressurdommer Peter Fischer, som begge har deltaget i en række af bedømmelserne.

Vi havde fået lov til at stille med Fürst von Jever e. Fürst Romancier/De Niro/Rubinstein. Den talentfulde vallak er indkøbt som føl på elitefølauktionen i Vectha i 2009 hvor han var auktionens dyreste føl. En investering der ser ud til at bære frugt, idet han vandt kvalifikationen med hele 8,886% Der er indgået aftale med berider Michael Søgaard omkring hestens uddannelse fremadrettet.
Vi ser frem til en forhåbentlig succesfuld deltagelse i mellemrunden.