Hoppekåring og følskue i Oldenburg Verbands regi.

07.08.2013

Mandag den 7. august lagde det tyske Oldenburg Verband vejen forbi Tvedegård for at holde et lille følskue og hoppekåring. Fra at der var tale om nogle få hopper og føl, havde dette udviklet til et arrangement med 18 hopper, hvoraf de 9 havde føl ved siden.

Heldigvis står vores nye ridehus færdigt hvilket skabte gode vilkår for de heste, der blev vist frem og for de fremmødte tilskuere.

Desværre havde vi ikke helt bokse nok, men det gik heldigvis fint alligevel.

Forbundet havde stillet med hele 5 personer, og de var dybt imponerede over den flotte kvalitet.

Der blev givet 5 følpræmier, ligesom at 2 af føllene opnåede adgang til elitefølauktionen i Vectha.

De fremmødte hopper havde gennemsnitligt en meget høj kvalitet, og mødrene til de 2 udtagne føl er begge brilliantringshopper.

Vi havde bl.a. fornøjelsen af, at nyde Straight Horses flotte fremvisning af de 2 guldmedaljehopper, som er mor til henholdsvis Sezuan og Zonik.

Tak for en flot opbakning og en fantastisk god stemning.


Hoya`s Baronesa e. Benicio/Wolkentanz II/Donnerhall opdrættet af stutteri Hoya ved Hanne og Tonny Nielsen blev både præmieret og udtaget til elitefølauktion.Hoya`s Baronesa e. Benicio/Wolkentanz II/Donnerhall opdrættet af stutteri Hoya ved Hanne og Tonny Nielsen blev både præmieret og udtaget til elitefølauktion.Damiana e. Damon Hill/Fürst Romancier/Don Schufro opdrættet af HPhorses blev ligeledes præmieret og udtaget til elitefølauktionen.Damiana e. Damon Hill/Fürst Romancier/Don Schufro opdrættet af HPhorses blev ligeledes præmieret og udtaget til elitefølauktionen.
Vi nød meget, at få lejlighed til at vise Fürstin Weihe e. Fürst Romancier/Don Schufro frem.Vi nød meget, at få lejlighed til at vise Fürstin Weihe e. Fürst Romancier/Don Schufro frem.Vores 3 årige Ball Room Diva e. Fürstenball/Bergamon gjorde ligeledes en flot figur.Vores 3 årige Ball Room Diva e. Fürstenball/Bergamon gjorde ligeledes en flot figur.