Nyt spændende hingsteføl indkøb.

19-05-2013

14 dage gammelt hingsteføl Hoya`s Calzaghe e. Charmeur/Samba Hit II/Florestan.14 dage gammelt hingsteføl Hoya`s Calzaghe e. Charmeur/Samba Hit II/Florestan.Her er han blevet 2 måneder gammel.Her er han blevet 2 måneder gammel.
Når muligheden byder sig er vi altid parate til at investere i fremtiden. Det gjorde den her og endda næsten i baghaven.

Hanne og Tonny Nielsen stutteri Hoya har avlet dette pragtfulde og efter vores mening meget spetakulære hingsteføl.

Hoppestammen kommer oprindeligt fra Karsten Bundgaard i Skanderborg. Mormoderen efter Florestan er 3/4 søster til Lone Bang Larsen`s Fitou L som netop nu klarer sig aldeles fremragende på Grand Prix niveau internationalt.

Mormoderen var meget succesfuld unghesteklasserne under Karina Lippert og deltog bl.a. i bruttosamlingen til udtagelsen til UVM. Desværre satte en skade en stopper for en sportskarriere og hoppen fik føllet Angelina efter Samba Hit II. Slægtskabet som helbror til UVM vinderen Poetin borger for brugsegenskaberne.

Charmeur selv har allerede trods sin unge alder været overordentligt succesfuld bl.a til UVM i 2012.

Vi vil gøre vores ypperste for at managere dette herlige føl og ser frem til mange dejlige oplevelser med ham.
Moderen Angeliq er kåret i RDH i Dansk Varmblod samt i det tyske Oldenburg Verband.Moderen Angeliq er kåret i RDH i Dansk Varmblod samt i det tyske Oldenburg Verband.