Salgsheste

Her er et udsnit af de heste vi p.t. har til salg. Udover de viste heste, råder vi over en række særligt eksklusive heste, hvoraf flere går i sport på højere niveau. Vi er altid behjælpelige med at finde den hest, du drømmer om. Har vi den ikke selv – ved vi måske hvor den findes.

Lone Bøegh Henriksen er ejer af HPhorses og er altid behjælpelig med spørgsmål om hingstene, stutteriet og salgs- og ridehestene. Lone træffes på tlf. nr. 20197788 og info@hphorses.dkLone Bøegh Henriksen er ejer af HPhorses og er altid behjælpelig med spørgsmål om hingstene, stutteriet og salgs- og ridehestene. Lone træffes på tlf. nr. 20197788 og info@hphorses.dkMaria Falkner Hansen er ansvarlig for ridning og uddannelse af de heste, der er på stutteriet. Maria kan træffes på tlf. nr. 21804841 og info@hphorses.dkMaria Falkner Hansen er ansvarlig for ridning og uddannelse af de heste, der er på stutteriet. Maria kan træffes på tlf. nr. 21804841 og info@hphorses.dk
HP Feinschmecker (Fürsten-Look x Sir Donnerhall x De Niro) født i 2015 er en absolut tophest for fremtiden.HP Feinschmecker (Fürsten-Look x Sir Donnerhall x De Niro) født i 2015 er en absolut tophest for fremtiden.MSJ Secrets Out (Sir Donnerhall x Totials X DaCeprio)  4 års hoppe med international toppræstationsafstamning. Hendes mor MSJ Topsecret konkurrerer pt på Intermedierre niveau og mormor Dejavu er medalje vinder til UVM og vinder af det tyske Bundeschampionat.MSJ Secrets Out (Sir Donnerhall x Totials X DaCeprio) 4 års hoppe med international toppræstationsafstamning. Hendes mor MSJ Topsecret konkurrerer pt på Intermedierre niveau og mormor Dejavu er medalje vinder til UVM og vinder af det tyske Bundeschampionat.
Den 3 årige HP Evita (Fürsten-Look x Sir Donnerhall x Feiner Stern) er verbandspræmieret og rejser store forventninger for en fremtid på konkurrencebanerne. Hendes mor Emperadora er A-hest i dressur.Den 3 årige HP Evita (Fürsten-Look x Sir Donnerhall x Feiner Stern) er verbandspræmieret og rejser store forventninger for en fremtid på konkurrencebanerne. Hendes mor Emperadora er A-hest i dressur.Vi har løbende top føl til salg trukket på nogle af Europas bedste hoppestammer. Her er det hingsteføllet HP Frescobaldi (For Romance II x Florencio)Vi har løbende top føl til salg trukket på nogle af Europas bedste hoppestammer. Her er det hingsteføllet HP Frescobaldi (For Romance II x Florencio)