RESERVERET HP Mirabella e. Bretton Woods x Sir Donnerhall x Donnerhall. Statspræmieret i Oldenburg Verband. Trukket på Fürstenballs hoppestamme.

Sortbrun. Født 2012. 170 cm.

Klik på billedet og se video fra HP Mirabellas kåring.Klik på billedet og se video fra HP Mirabellas kåring.
Bretton Woods Johnson Jazz
Roxane
Annabel De Niro
Alina
Magnolia Sir Donnerhall Sandro Hit
Constance C.
Maredonna Donnerhall
Marella
HP Mirabella er en elegant højtstillet hoppe af international præstationsafstamning. Hun har aflagt en særdeles god rideprøve i det tyske Oldenburg Verband, hvor hun opnåede statspræmiering.

Hendes mor den statspræmierede elitehoppe Magnolia er søster til stempelhingsten Fürstenball. Hun har selv aflagt en særdeles god rideprøve og deltog til eliteskuet i Rastede i regi af Oldenburg Verband. Hendes mor, mormor og oldemor er højtpræmierede elitehopper. Der er tale om en af de absolut stærkeste hoppestammer i Tyskland. Hendes et år ældre søster efter Fürst Romancier blev i 2014 statspræmieret og oprangeret i brilliantringen i Oldenburg Verband.

Faderen Bretton Woods og Emmelie Scholtens opnåede en sølvmedalje ved PAVO Cup finalen i Ermelo i 2010. I 2011 opnåede parret en bronzemedalje ved VM for ungheste i Verden.

Bretton Woods havde i 2014 flere internationale sejre og placeringer i S-dressur med Matthias Alexander Rath i sadlen. blev placeret i UVM i Verden.

Mirabella har fået føl efter Fürsten-Look, 2 x Vitalis og venter nu føl efter Total Hope. Hun er utroligt frugtbar og kommer i fol altid ved 1. inseminering.

Med en hoppe som denne i stalden er alle muligheder åbne for såvel avl som en sportlig karriere på højt niveau.

Pris kr. 150.000 + moms.