Velkommen

Året 2015 bød på en lang række højdepunkter og vi står nu klar til bedækningssæsonen 2016 med vores hidtil bedste hingstekollektion.

Vitalis, som nu er tilbage i Europa, har efter kun 2 sæsoner vist sig som en fantastisk producent af toprideheste. Hans afkom har brillieret på følskuer, hoppekåringer, hingstekåringer og hans afkom er solgt til topriser på auktionerne. Senest vandt hans datter Victorias Secret bundeschampionatet.

Fürstenball topper det tyske dressurindeks med 175 og har vist sig som en enestående producent af smukke, ridelige og særdeles velgående sportsheste. Hans afkom har gået sin sejrsgang over hele Europa og han betegnes som en stempelhingst på niveau med Donnerhall.

Fürsten-Look, der er den mest komplette Fûrstenball søn vandt I 2015 Hannoveranerhingstechampionatet, Bundeschampionatet og sluttede året af som en strålende Hauptpræmiesieger.

Dragon Hill havde særdeles gode sportslige resultater, ligesom en meget stærk 1. følårgang lover godt for fremtiden.

For Romance II - strålende præmiehingst rejser store forventninger til fremtiden med sine helsøskende For Romance og Fasine.

Vores aktive sportsheste står klar til en stævnesæson, hvor overliggeren er sat tårnhøjt.

På hoppesiden repræsenterer vores 3 årige hopper noget af det ypperste dressurblod og deres afstamninger, type og bevægelse har rejst meget store forventninger til sommerens kåringer.

Vi glæder os meget til at møde kunder, venner og gode samarbejdspartnere til forårets åbne hus hvor alle sejl vil blive sat til for at dagen bliver ganske særlig.

Lone Bøegh Henriksen, Tvedegaard