Velkommen

Det er os en stor glæde i 2015 at kunne præsentere vores hidtil bedste hingstekollektion bestående af tre materialprøvevindere og en Grand Prix-vinder.
Sidste forår lykkedes det os sammen med vores samarbejdspartner Paul Schockemöhle at erhverve fløjhingsten Fürsten-Look. Han og Dragon Hill vandt hver deres materialprøve i Tyskland – Fürsten-Look med et af årets bedste resultater overhovedet. Faderen Fürstenball har haft sportspause i 2014, men har nu genopstartet sin dressurtræning under Isabel Bache og vil efter bedækningssæsonen være tilbage i konkurrence. Hoftanz har haft et succesfuldt konkurrenceår på Grand Prix-niveau og afrundede 2014 som jysk mester sammen med berider Michael Søgaard.
Vi ser forventningsfulde frem til vores åbent hus-arrangement i år, hvor vi igen vil præsentere vores avlshingste og udvalgte afkom samt nogle af stutteriets fremtrædende rideheste og avlsdyr. I år vil den internationale dressurdommer Leif Törnblad dele ud af sine brede fagkundskab og kommentere de enkelte ridt. Vi håber ligeledes at kunne præsentere stutteriets seneste udvidelse; en 800 m2 stor og moderne stald med plads til 18 rideheste, løsdrift til 10 heste og derudover skridtbånd, solarium, stort moderne sadelrum, køkken samt personalelejlighed.


Lone Bøegh Henriksen, Tvedegaard