Velkommen til 2018

Her på kanten til et nyt år er det tid til at se tilbage på året, der er gået. For os hos HPhorses har det været et år fyldt med en perlerække af højdepunkter, som vi glæder os meget over. Alle som en er de resultatet af dygtige indsatser og hårdt arbejde og et udgangspunkt i vores hestehold, som aldrig har haft højere kvalitet. Langt de fleste af vores drømme og forhåbninger er gået i opfyldelse.
Stor var glæden da vores hingst Damon Gold efter Damon Hill x Fürst Romancier x Don Scufro blev udnævnt til præmiehingst og reservesieger. Han er avlet hos os på en datter af verdensranglistens nr. 1 Weihegold OLD. Han har efterfølgende aflagt en fremragende 14 dages test med det 2. højeste resultat ud af godt 40 hingste.
Vores hingstefremvisning i påsken var vores hidtil største arrangement med mere end 500 gæster og vi fremviste en perlerække af vores hingste heriblandt Fürstenball og Vitalis.
I april måned deltog Fürsten-Look i efterkåringen i Dansk Varmblods regi og er nu færdigkåret i Dansk Varmblod.
I juni måned gennemførte vi i samarbejde med det tyske Oldenburg Verband sadelkåring, hoppekåring og følskue. Selv havde vi 3 hopper til sadelkåring. Vi glæder os over deres flotte resultater, hvor vi opnåede en verbandpræmieret hoppe samt 2 med tildeling af mainpræmie. Vores hoppe HP Elfenliebe efter Diamond Hit x De Niro x Rohdiamant blev indkøbt som føl til stutteriet og aflagde årgangens 3. bedste rideprøve med bl.a. 10 i ridelighed. Til eliteskuet i Rastede, blev hun oprangeret i den attraktive brilliantring iblandt årgangens tophopper.
Vores datter Rose Marie havde i hele sæsonen arbejdet flittigt og dygtigt med sin prægtige hoppe Donna Silver og i samarbejde med sin dygtige træner Rune Willum og fantastisk støtte fra Maria Falkner Hansen blev de suveræne Danmarksmestre i dressur for Young Rider 2017. En præstation, der for os som familie og for hele teamet har været fuldstændigt enestående og vi er så taknemmelige over den enorme opbakning og støtte Rose har haft på sin rejse frem mod sit Danmarksmesterskab. Donna Silvers avlere Lillian og Carl-Erik Jensen har været stolte og kærlige følgesvende på denne rejse og det glæder os meget, at de nu får tildelt en sølvmedalje i Dansk Varmblod på baggrund af Donna Silvers sportslige resultater.
Ved efterårets eliteauktioner havde vi tabt vores hjerte til hoppeføllet Be My Beauty Queen efter Bonds x San Amour x Sonny Boy som havde opnået den fornemme titel som årets føl til det tyske følchampionat i Lienen. Det lykkedes at få hammerslag på det prægtige hoppeføl, som nu vokser op på Tvedegård i Hillerød.
I september måned tog vi turen til Vectha, hvor vores unghingst Sansibar AK efter Sandro Hit x Fürst Heinrich x De Niro blev udtaget til kåring i det tyske Oldenburg Verband. Sansibar AK, som er avlet af Andreas Klinker viste sig under kåringen i november måned fra sin absolut bedste side og opnåede en fremragende kåring som præmiehingst og 2. reservesieger.
Til kåringen købte vi i samarbejde med Paul Schockemouhle og Helgstrand Dressage reservesiegeren efter Don Schufro x Stediger, som er en prægtig sportsmodel. Denne hingst glæder vi os til at fremvise ved vores åbent hus arrangement den 14. april 2018.
I november måned havde vi glæden af, at afvikle vores arrangement Avl- og sport, hvor vi endnu engang havde uvurderlig hjælp af familien Springborg og dressurdommer Susanne Baarup, der alle har stået ved vores side ved afviklingen af vores seneste arrangementer.
Vi har solgt en perlerække af heste igennem året, som alle giver stor glæde hos deres nye ejere. Senest er der solgt et vidunderligt hingsteføl HP Valentino efter Vitalis x Apache x Fürst Romancier til Helgstrand Dressage samt en herlig Fürstenball hoppe til Cathrine Dufour.
I 2018 inviterer vi igen til hingstefremvisning og åbent hus den 14. april med vores hidtil største kollektion. Vi glæder os til at gense mange af vores trofaste avlere og venner af huset HPhorses.