Hopper i avl og sport

Vores guldmedaljehoppe Donna Silver under Rose Marie og vores højtpræmierede brilliantringshoppe Fürstin Weihe under Maria Falkner Hansen. Klik på billedet for video.Vores guldmedaljehoppe Donna Silver under Rose Marie og vores højtpræmierede brilliantringshoppe Fürstin Weihe under Maria Falkner Hansen. Klik på billedet for video.HP Horses’ avlshoppebesætning består af en række højtkårede og -præmierede hopper, heriblandt intet mindre end 12 statspræmierede hopper og 1 guldmedaljehoppe. De 9 er oprangeret i brilliantringen i det tyske oldenburgforbund. Vi venter i 2017 11 føl på Tvedegaard.

Vi har avlshopper efter følgende tophingste:

Apache
Bretton Woods
Damon Hill
De Niro
Diamond Hit
Don Romantic
Don Schufro
Florencio
Fürst Romancier
Fürstenball
Sandro Hit
Sir Donnerhall

Hopper i sport:

A la Fasine.
A la Fasine e. Apache x Fürst Romancier x Sir Donnerhall. Den yndefulde dressur prinsesse med de store øjne, lange ben og en afstamning, der forpligtiger. Hun opnåede mainpremium og deltagelse i eliteskuet i Rastede 2016. De 2 helsøskende Fasine og For Romance er hendes mor og morbror. De har et imponerende CV allerede og vi vil gøre vores ypperste for at A la Fasine går i disse imponerende fodspor.

Donna Silver
DV-guldmedaljehoppen Donna Silver e. Don Schufro/Willemoes (opdr. Lillian og Carl Erik Jensen) blev kåret som årets dressurbetonede hoppe i Dansk Varmblod i 2004, hvor hun blev tilkendt opdrættermedalje i guld. Hun vandt finalen i DRF's dressurchampionat for 5-års og blev nr. 2 som 6-årig. Sidenhen er hun uddannet til Grand Prix og har hos Helgstrand Dressage haft succes med spanske Severo Jurado. Rose Marie og Donna Silver har hurtigt fundet hinanden, og Rose Marie har med succes taget springet fra MB til Prix St Georges. Ekvipagen har deltaget i landsholdssamlinger med landstræner Ulrik Sørensen og trænes til dagligt af berider Rune Willum. Det er planen, at vi i 2017 skyller æg med henblik på produktion af ET-føl.

Emperadora
Emperadora e. Sir Donnerhall I/Feiner Stern/Figaro blev 1C-præmieret på oldenburgerforbundets eliteskue i Rastede og er trukket på samme præstationsstærke hoppestamme som fløjhingsten og materialprøvevinderen Don Deluxe. Emperadora er købt på eliteauktionen i 2013 med henblik på en sportskarriere og for parallelt at producere føl via embryo transfer. Emperadora har med vores rytter Maria Falkner Hansen opnået adskillige sejre og placeringer på landsstævneniveau og har nu debuteret på MA-niveau. I 2016 har vi fået et ET hoppeføl efter Emperadora og Fürsten-Look.

Fürstin Weihe
Fürstin Weihe e. Fürst Romancier/Don Schufro/Sandro Hit blev indkøbt som føl på A.O.S. auktion i Tyskland og er direkte datter af den tidligere årets hoppe, Weihegold, som er Landeschampionesse, UVM-finalist, bronzevinder ved Bundeschampionatet, vinder af Nürnberger Burg Pokal 2013 og Louisdor Preis 2014 samt mor til en kåret hingst og tre brillantringshopper! I 2015 ar Weihegold sejret et utal af gange internationalt i Grand Prix og Grand Prix Special. Til OL i RIO vandt Weihegold individuelt sølv og guld for hold og ligger nu nr. 1 på verdensranglisten i dressur. Fürstin Weihe stod som 3-års som årgangens fjerde bedste hoppe og har hos os fået to pragtfulde føl efter OL-hingsten Damon Hill. Hun har sideløbende med sin moderrolle deltaget i adskillige LA-klasser og vandt bl.a. Københavnsmesterskabet 2015. Hun er B hest i dressur og starter konkurrencer på M niveau. I 2017 venter hun føl efter Totilas.

I 2017 har vi 3 unge hopper, der skal gå sadelkåring og vi har enorme forventninger til dem.

Det er Elfenliebe efter Diamond Hit x De Niro x Rubinstein. Hun er indkøbt på eliteauktion i Oldenburg Verband og er opdrættet af Ewald Grotelüschen i Tyskland.

HP Diana efter Fürstenball x De Niro x Bolero. Hendes mor er en statspræmieret brilliantringshoppe, der hos os har avlet en perlerække af fantastiske sportsheste.

HP Tiramisu efter Fürstenball x Florencio x Rubinstein. Hendes mor er en statspræmieret brilliantringshoppe, der er B hest i dressur og som hos os har avlet en stribe af præmierede ædle og velgående hopper.


A la Fasine efter Apache x Fürst Romancier x Sir Donnerhall til eliteskuet i Rastede. Klik på billedet for video.A la Fasine efter Apache x Fürst Romancier x Sir Donnerhall til eliteskuet i Rastede. Klik på billedet for video.Emperadora efter Sir Donnerhall x Feiner Stern x Harlekin og Maria Falkner ved en af deres succesfulde landsstævnestarter.Emperadora efter Sir Donnerhall x Feiner Stern x Harlekin og Maria Falkner ved en af deres succesfulde landsstævnestarter.