Hopper i avl og sport

Vores guldmedaljehoppe Donna Silver under Rose Marie  vandt Danmarksmesterskabet i 2017 for Young Rider.Vores guldmedaljehoppe Donna Silver under Rose Marie vandt Danmarksmesterskabet i 2017 for Young Rider.HP Horses’ avlshoppebesætning består af en række højtkårede og -præmierede hopper, heriblandt intet mindre end 12 statspræmierede hopper og 1 guldmedaljehoppe. De 9 er oprangeret i brilliantringen i det tyske oldenburgforbund. Vi venter i 2018 10 føl på Tvedegaard.

Vi har avlshopper efter følgende tophingste:

Apache
Bretton Woods
Damon Hill
Dragon Hill
De Niro
Desperado
Diamond Hit
Don Schufro
Florencio
Fürst Romancier
Fürstenball
Fürsten-Look
Sandro Hit
Sir Donnerhall

Hopper i sport:

A la Fasine.
A la Fasine e. Apache x Fürst Romancier x Sir Donnerhall. Den yndefulde dressur prinsesse med de store øjne, lange ben og en afstamning, der forpligtiger. Hun opnåede mainpremium og deltagelse i eliteskuet i Rastede 2016. De 3 helsøskende Fasine og For Romance I og II er hendes mor og morbrødre. De har et imponerende CV allerede og vi vil gøre vores ypperste for at A la Fasine går i disse imponerende fodspor.

Donna Silver
DV-guldmedaljehoppen Donna Silver e. Don Schufro/Willemoes (opdr. Lillian og Carl Erik Jensen) blev kåret som årets dressurbetonede hoppe i Dansk Varmblod i 2004, hvor hun blev tilkendt opdrættermedalje i guld. Hun vandt finalen i DRF's dressurchampionat for 5-års og blev nr. 2 som 6-årig. Sidenhen er hun uddannet til Grand Prix og har bl.a. været under uddannelse hos Hans Peter Minderhood. I Danmark har Daniael Bachmann Andersen haft stor succes med Donna Silver og har været topplaceret i en række indenlandske og udenlandske mesterskaber. Vores datter Rose Marie og Donna Silver har et forbilledligt samarbejde, der i 2017 resulterede i et Danmarksmesterskab for Young Rider. I slutningen af 2017 debuterede ekvipagen i Intermedierre I på landsstævneniveau med en flot sejr til følge. Målet for 2018 er at kunne konkurrere på U25 niveau.

Emperadora
Emperadora e. Sir Donnerhall I/Feiner Stern/Figaro blev 1C-præmieret på oldenburgerforbundets eliteskue i Rastede og er trukket på samme præstationsstærke hoppestamme som fløjhingsten og materialprøvevinderen Don Deluxe. Emperadora er købt på eliteauktionen i 2013 med henblik på en sportskarriere og for parallelt at producere føl via embryo transfer. Emperadora har med vores rytter Maria Falkner Hansen opnået adskillige sejre og placeringer på landsstævneniveau og hoppen er uddannet på Prix st. George niveau. Hoppen har indtil videre produceret hopperne HP Elderflower efter Hoftanz og HP Evita efter Fürsten-Look.

Fürstin Weihe
Fürstin Weihe e. Fürst Romancier/Don Schufro/Sandro Hit blev indkøbt som føl på A.O.S. auktion i Tyskland og er direkte datter af den tidligere årets hoppe, Weihegold, som er Landeschampionesse, UVM-finalist, bronzevinder ved Bundeschampionatet, vinder af Nürnberger Burg Pokal 2013 og Louisdor Preis 2014 samt mor til en kåret hingst og tre brillantringshopper! I 2015 ar Weihegold sejret et utal af gange internationalt i Grand Prix og Grand Prix Special. Til OL i RIO vandt Weihegold individuelt sølv og guld for hold og ligger nu nr. 1 på verdensranglisten i dressur. Fürstin Weihe stod som 3-års som årgangens fjerde bedste hoppe og har hos os fået to pragtfulde føl efter OL-hingsten Damon Hill. Hun har sideløbende med sin moderrolle deltaget i adskillige LA-klasser og vandt bl.a. Københavnsmesterskabet 2015. Hun er B hest i dressur og starter konkurrencer på M niveau. I 2017 har hun fået et dejligt hoppeføl efter Totilas.

De 2 fireårshopper HP Elfenlibe efter Diamond Hit x De Niro x Rohrdiamant og HP Tiramisu efter Fürstenball x Florencio x Rubinstein er klar til at starte i 4 års dressurklasserne samtidigt med at vi producerer føl via embryo transfer på dem.


I 2018 har vi 5 unge hopper, der skal gå sadelkåring og vi har enorme forventninger til dem.

Det er følgende hopper:

Best of Mount st. John efter Fürst Romancier x Bordeaux x Sir Donnerhall. Avlet af Mount st. John i England.

Dollar Girl efter De Niro x San Amour x Donnerhall. Avlet af Gerold Gögele, Tyskland.

HP Elderflower efter Hoftanz x Sir Donnerhall x Feiner Stern.

High Heels efter Dragon Hill x Buddenbrock x Matador. Avlet af Andreas Klinker og Christian Wöber, Tyskland.

Secrets Out efter Sir Donnerhall x Totilas x Dacaprio. Avlet af Mount st. John, England.
A la Fasine efter Apache x Fürst Romancier x Sir Donnerhall til eliteskuet i Rastede. Klik på billedet for video.A la Fasine efter Apache x Fürst Romancier x Sir Donnerhall til eliteskuet i Rastede. Klik på billedet for video.Emperadora efter Sir Donnerhall x Feiner Stern x Harlekin og Maria Falkner ved en af deres succesfulde landsstævnestarter.Emperadora efter Sir Donnerhall x Feiner Stern x Harlekin og Maria Falkner ved en af deres succesfulde landsstævnestarter.