Salgsheste

Her er et udsnit af de heste vi p.t. har til salg. Udover de viste heste, råder vi over en række særligt eksklusive heste, hvoraf flere går i sport på højere niveau. Vi er altid behjælpelige med at finde den hest, du drømmer om. Har vi den ikke selv – ved vi måske hvor den findes.

De ældste står øverst og de bliver yngre ned af listen.

Lone Bøegh Henriksen er ejer af HPhorses og er altid behjælpelig med spørgsmål om hingstene, stutteriet og salgs- og ridehestene. Lone træffes på tlf. nr. 20197788 og info@hphorses.dkLone Bøegh Henriksen er ejer af HPhorses og er altid behjælpelig med spørgsmål om hingstene, stutteriet og salgs- og ridehestene. Lone træffes på tlf. nr. 20197788 og info@hphorses.dkMaria Falkner Hansen er ansvarlig for ridning og uddannelse af de heste, der er på stutteriet. Maria kan træffes på tlf. nr. 21804841 og info@hphorses.dkMaria Falkner Hansen er ansvarlig for ridning og uddannelse af de heste, der er på stutteriet. Maria kan træffes på tlf. nr. 21804841 og info@hphorses.dk
Den 6 årige vallak MSJ Cashmere (Charmeur x Totilas x DaCaprio) er en absolut tophest for fremtiden.Den 6 årige vallak MSJ Cashmere (Charmeur x Totilas x DaCaprio) er en absolut tophest for fremtiden.
Den 4 årige HP Versaille (Vivaldi x Sandro Hit x Akcent II) er trukket på Love Story stammen og et seriøst bud på en absolut tophest.Den 4 årige HP Versaille (Vivaldi x Sandro Hit x Akcent II) er trukket på Love Story stammen og et seriøst bud på en absolut tophest.
Den 4 årige Oldenburger Mainpremium hoppe HP Mimosa er drægtig med Total Hope og kan købes med eller uden føllet. Hun er trukket på Füirstenballs hoppestamme.Den 4 årige Oldenburger Mainpremium hoppe HP Mimosa er drægtig med Total Hope og kan købes med eller uden føllet. Hun er trukket på Füirstenballs hoppestamme.
3 års hoppe med gangarter helt i top. Hun er trukket på en international hoppestamme med en perlerække af Grand Prix heste på allerhøjeste niveau, som Lesohto og Wenzuela Swærte.
HP Deia er efter For Romance II x De Niro x Bolero.3 års hoppe med gangarter helt i top. Hun er trukket på en international hoppestamme med en perlerække af Grand Prix heste på allerhøjeste niveau, som Lesohto og Wenzuela Swærte.
HP Deia er efter For Romance II x De Niro x Bolero.
HP Finest Hour (Fürstenball x Sandro Hit x Akcent II) 
født 2017. En Fürstenball søn med adel, top gangarter og temperament og ridelighed til overflod.HP Finest Hour (Fürstenball x Sandro Hit x Akcent II)
født 2017. En Fürstenball søn med adel, top gangarter og temperament og ridelighed til overflod.
HP Viva Gold - 3 års vallak med topafstamning. Trukket direkte på Weihegold OLD`s hoppestamme.HP Viva Gold - 3 års vallak med topafstamning. Trukket direkte på Weihegold OLD`s hoppestamme.
Den 3 årige HP Don Karnage (Dragon Hill x Fürst Romancier x Sir Donnerhall) og er trukket på Fürstenballs hoppestamme. Et super bud på en eksklusiv dressurhest.Den 3 årige HP Don Karnage (Dragon Hill x Fürst Romancier x Sir Donnerhall) og er trukket på Fürstenballs hoppestamme. Et super bud på en eksklusiv dressurhest.
3 årig hoppe ud af Furstenballs hoppestamme HP Viola (Vitalis x Bretton Woods x Sir Donnerhall)3 årig hoppe ud af Furstenballs hoppestamme HP Viola (Vitalis x Bretton Woods x Sir Donnerhall)Vi har løbende top føl til salg trukket på nogle af Europas bedste hoppestammer. Her er det hingsteføllet HP Frescobaldi (For Romance II x Florencio)Vi har løbende top føl til salg trukket på nogle af Europas bedste hoppestammer. Her er det hingsteføllet HP Frescobaldi (For Romance II x Florencio)
HP Tulip (Dragon Hill x Florencio x Rubinstein) født i 2017 er en elegant og ædel hoppe med bevægelser i top.HP Tulip (Dragon Hill x Florencio x Rubinstein) født i 2017 er en elegant og ædel hoppe med bevægelser i top.MSJ Secrets Out (Sir Donnerhall x Totials X DaCeprio)  5 års hoppe med international toppræstationsafstamning. Hendes mor MSJ Topsecret konkurrerer pt på Intermedierre II niveau og mormor Dejavu er medalje vinder til UVM og vinder af det tyske Bundeschampionat.MSJ Secrets Out (Sir Donnerhall x Totials X DaCeprio) 5 års hoppe med international toppræstationsafstamning. Hendes mor MSJ Topsecret konkurrerer pt på Intermedierre II niveau og mormor Dejavu er medalje vinder til UVM og vinder af det tyske Bundeschampionat.