Salgsheste

Her er et udsnit af de heste vi p.t. har til salg. Udover de viste heste, råder vi over en række særligt eksklusive heste, hvoraf flere går i sport på højere niveau. Vi er altid behjælpelige med at finde den hest, du drømmer om. Har vi den ikke selv – ved vi måske hvor den findes.

Lone Bøegh Henriksen er ejer af HPhorses og er altid behjælpelig med spørgsmål om hingstene, stutteriet og salgs- og ridehestene. Lone træffes på tlf. nr. 20197788 og lobh@hphorses.dkLone Bøegh Henriksen er ejer af HPhorses og er altid behjælpelig med spørgsmål om hingstene, stutteriet og salgs- og ridehestene. Lone træffes på tlf. nr. 20197788 og lobh@hphorses.dkMaria Falkner Hansen er ansvarlig for ridning og uddannelse af de heste, der er på stutteriet. Maria kan træffes på tlf. nr. 21804841 og maria@hphorses.dkMaria Falkner Hansen er ansvarlig for ridning og uddannelse af de heste, der er på stutteriet. Maria kan træffes på tlf. nr. 21804841 og maria@hphorses.dk
Se den 4 årige verbandspræmierede og RDH hoppe Summertime e. Fürstenball x Friedensfürst salgsheste. Kik på billedet for video.Se den 4 årige verbandspræmierede og RDH hoppe Summertime e. Fürstenball x Friedensfürst salgsheste. Kik på billedet for video.
Den 5 årige statspræmierede Mirabella er trukket på en af Tysklands ypperste hoppestammer og hendes mormor er mor til verdenshingsten Fürstenball.Den 5 årige statspræmierede Mirabella er trukket på en af Tysklands ypperste hoppestammer og hendes mormor er mor til verdenshingsten Fürstenball.HP Mirabella er en elegant højtstillet hoppe af international præstationsafstamning.

Hendes mor SPS Magnolia er søster til stempelhingsten Fürstenball. Hun har selv aflagt en særdeles god rideprøve og deltog til eliteskuet i Rastede i regi af Oldenburg Verband. Hendes mor, mormor og oldemor er højtpræmierede elitehopper. Der er tale om en af de absolut stærkeste hoppestammer i Tyskland. Hendes et år ældre søster efter Fürst Romancier blev i 2014 statspræmieret og oprangeret i brilliantringen i Oldenburg Verband.

Faderen Bretton Woods og Emmelie Scholtens opnåede en sølvmedalje ved PAVO Cup finalen i Ermelo i 2010. I 2011 opnåede parret en bronzemedalje ved VM for ungheste i Verden.

Bretton Woods havde i 2014 flere internationale sejre og placeringer i S-dressur med Matthias Alexander Rath i sadlen. blev placeret i UVM i Verden .

Den 4 årige vallak KK`s Avicii efter Lord Leatherdale x Jazz x Donnerhall.Den 4 årige vallak KK`s Avicii efter Lord Leatherdale x Jazz x Donnerhall.