Salgsheste

Her er et udsnit af de heste vi p.t. har til salg. Udover de viste heste, råder vi over en række særligt eksklusive heste, hvoraf flere går i sport på højere niveau. Vi er altid behjælpelige med at finde den hest, du drømmer om. Har vi den ikke selv – ved vi måske hvor den findes.

Lone Bøegh Henriksen er ejer af HPhorses og er altid behjælpelig med spørgsmål om hingstene, stutteriet og salgs- og ridehestene. Lone træffes på tlf. nr. 20197788 og info@hphorses.dkLone Bøegh Henriksen er ejer af HPhorses og er altid behjælpelig med spørgsmål om hingstene, stutteriet og salgs- og ridehestene. Lone træffes på tlf. nr. 20197788 og info@hphorses.dkMaria Falkner Hansen er ansvarlig for ridning og uddannelse af de heste, der er på stutteriet. Maria kan træffes på tlf. nr. 21804841 og info@hphorses.dkMaria Falkner Hansen er ansvarlig for ridning og uddannelse af de heste, der er på stutteriet. Maria kan træffes på tlf. nr. 21804841 og info@hphorses.dk
HP Feinschmecker (Fürsten-Look x Sir Donnerhall x De Niro) født i 2015 er en absolut tophest for fremtiden.HP Feinschmecker (Fürsten-Look x Sir Donnerhall x De Niro) født i 2015 er en absolut tophest for fremtiden.SOLGT Den 6 årige Aragon (Apache x Don Romantic) starter på MB2 niveau på landsstævneplan. Han har meget let ved at lave changementer, små serier, piroettearbejde, samt  det indledende arbejde til passage og piaf.SOLGT Den 6 årige Aragon (Apache x Don Romantic) starter på MB2 niveau på landsstævneplan. Han har meget let ved at lave changementer, små serier, piroettearbejde, samt det indledende arbejde til passage og piaf.
Den 6 årige st.pr. hoppe HP Mirabella (Bretton Woods x Sir Donnerhall)  er trukket på Fürstenballs hoppestamme. Hun har til dato leveret 3 topføl og venter i 2019 føl efter Total Hope.Den 6 årige st.pr. hoppe HP Mirabella (Bretton Woods x Sir Donnerhall) er trukket på Fürstenballs hoppestamme. Hun har til dato leveret 3 topføl og venter i 2019 føl efter Total Hope.Den 3 årige High Heels (Dragon Hill x  Buddenbrock) er et godt bud på en super sportshest.Den 3 årige High Heels (Dragon Hill x Buddenbrock) er et godt bud på en super sportshest.
Den 3 årige HP Elderflower (Hoftanz x Sir Donnerhall) er verbandspræmieret og er efter Hoftanz, der er uddannet til Grand Prix og hendes mor Emperadora er A-hest i dressur.Den 3 årige HP Elderflower (Hoftanz x Sir Donnerhall) er verbandspræmieret og er efter Hoftanz, der er uddannet til Grand Prix og hendes mor Emperadora er A-hest i dressur.Vi har løbende top føl til salg trukket på nogle af Europas bedste hoppestammer. Her er det hingsteføllet HP Frescobaldi (For Romance II x Florencio)Vi har løbende top føl til salg trukket på nogle af Europas bedste hoppestammer. Her er det hingsteføllet HP Frescobaldi (For Romance II x Florencio)