Salgsheste

Her er et udsnit af de heste vi p.t. har til salg. Udover de viste heste, råder vi over en række særligt eksklusive heste, hvoraf flere går i sport på højere niveau. Vi er altid behjælpelige med at finde den hest, du drømmer om. Har vi den ikke selv – ved vi måske hvor den findes.

De ældste står øverst og de bliver yngre ned af listen.

Lone Bøegh Henriksen er ejer af HPhorses og er altid behjælpelig med spørgsmål om hingstene, stutteriet og salgs- og ridehestene. Lone træffes på tlf. nr. 20197788 og info@hphorses.dkLone Bøegh Henriksen er ejer af HPhorses og er altid behjælpelig med spørgsmål om hingstene, stutteriet og salgs- og ridehestene. Lone træffes på tlf. nr. 20197788 og info@hphorses.dkMaria Falkner Hansen er ansvarlig for ridning og uddannelse af de heste, der er på stutteriet. Maria kan træffes på tlf. nr. 21804841 og info@hphorses.dkMaria Falkner Hansen er ansvarlig for ridning og uddannelse af de heste, der er på stutteriet. Maria kan træffes på tlf. nr. 21804841 og info@hphorses.dk
SOLGT Den 6 årige vallak MSJ Cashmere (Charmeur x Totilas x DaCaprio) er en absolut tophest for fremtiden.SOLGT Den 6 årige vallak MSJ Cashmere (Charmeur x Totilas x DaCaprio) er en absolut tophest for fremtiden.
Den 4 årige HP Versaille (Vivaldi x Sandro Hit x Akcent II) er trukket på Love Story stammen og et seriøst bud på en absolut tophest.Den 4 årige HP Versaille (Vivaldi x Sandro Hit x Akcent II) er trukket på Love Story stammen og et seriøst bud på en absolut tophest.
SOLGT 3 års hoppe med gangarter helt i top. Hun er trukket på en international hoppestamme med en perlerække af Grand Prix heste på allerhøjeste niveau, som Lesohto og Wenzuela Swærte.
HP Deia er efter For Romance II x De Niro x Bolero.SOLGT 3 års hoppe med gangarter helt i top. Hun er trukket på en international hoppestamme med en perlerække af Grand Prix heste på allerhøjeste niveau, som Lesohto og Wenzuela Swærte.
HP Deia er efter For Romance II x De Niro x Bolero.
HP Finest Hour (Fürstenball x Sandro Hit x Akcent II) 
født 2017. En Fürstenball søn med adel, top gangarter og temperament og ridelighed til overflod.HP Finest Hour (Fürstenball x Sandro Hit x Akcent II)
født 2017. En Fürstenball søn med adel, top gangarter og temperament og ridelighed til overflod.
HP Viva Gold - 3 års vallak med topafstamning. Trukket direkte på Weihegold OLD`s hoppestamme.HP Viva Gold - 3 års vallak med topafstamning. Trukket direkte på Weihegold OLD`s hoppestamme.
Den 3 årige HP Don Karnage (Dragon Hill x Fürst Romancier x Sir Donnerhall) og er trukket på Fürstenballs hoppestamme. Et super bud på en eksklusiv dressurhest.Den 3 årige HP Don Karnage (Dragon Hill x Fürst Romancier x Sir Donnerhall) og er trukket på Fürstenballs hoppestamme. Et super bud på en eksklusiv dressurhest.
HP Vancouver - et af 2020`s topføl, som kan købes. 
Vitalis x Apache x Fürst Romancier. 
Gesine stammen.HP Vancouver - et af 2020`s topføl, som kan købes.
Vitalis x Apache x Fürst Romancier.
Gesine stammen.
SOLGT Det yndige hoppeføl HP Elvira (Vitalis x Fürsten-Look x Sir Donnerhall)
Egale hoppestammen.SOLGT Det yndige hoppeføl HP Elvira (Vitalis x Fürsten-Look x Sir Donnerhall)
Egale hoppestammen.