HP Horses Avlshingste

Damon Gold - Fürsten-Look - Fürstenball - Monterey - Sansibar AK - Total Hope - Vitalis

Fürstenball OLD har en helt særligt plads i Lones hjerte.Fürstenball OLD har en helt særligt plads i Lones hjerte.Året 2019 bød på en lang række højdepunkter og vi står nu klar til bedækningssæsonen 2020 med vores hidtil bedste hingstekollektion. Hele 3 af vores hingste Fürstenball, Fürsten-Look og Vitalis er med i den bedste 1% af samtlige aktive hingste i det tyske indeks og ligger i top 10 på FEI`s indeks.

Året 2019 bød på en fantastisk sportssæson for vores hingst Total Hope OLD med en fornem bronzemedalje til verdensmesterskaberne for unge dressurheste, samt en flot sejr i den prestigefyldte Nürnberger Burgpokal turnering med et vinderridt til 79.22%. Planen er at debutere ham i Intermedierre II i april og sigte imod en finale plads i Lousidor Preis i december.

Sansibar AK aflagde sin sportstest i tyske Verden og er tilmeldt i februar i Münster Handorf, hvorefter han er færdigkåret.

Den nu 9 årige Fürsten-Look, har haft en mindre skadespause og er nu klar til at konkurrere på Prix st. George og Intermedierre I niveau. Han er i Tyskalnd far til 4 kårede sønner 13 statspræmierede hopper.

Øjestenen Fürstenball er taget ud af sporten og passer nu sit krævende job, som en af verdenens absolutte topproducenter af smukke, velgående og utroligt ridelige dressurheste. Han går ud af året med et tysk dressurindeks på 161. Hans søn Fürsten-Look er med et indeks på 158 i den unge gruppe med helt i top. En helt enestående bedrift, der placerer Fürstenball som en af de mest betydende hingste i dette århundrede. Fürstenball er far til 75 kårede sønner og 142 statspræmierede hopper. Han er far til 37 afkom, der er placeret i S-dressur.

Eventyret Vitalis er noget af det allermest utrolige og viser for alvor, hvilken klassehingst og sportshest Vitalis er. På avlssiden med et dressurindeks på 161. Hans føl er solgt til toppriser på eliteauktionerne i bl.a. Hannoveraner Verband og Oldenburg Verband. Hans afkom er meget efterspurgte af ryttere og avlere og er kendt for særdeles høj ridelighed og 3 fremragende gangarter. Han er far til mere end 33 kårede sønner, 33 statspræmierede hopper samt 24 afkom med placeringer i S-dressur.

I stalden har vi en række lovende hingsteemner efter bl.a. Le Vivaldi, Fürstenball, Quentensprung og Vitalis