HP Horses Avlshingste

Damon Gold - De Angelo - Dragon Hill - Ferretti - For Romance II - Fürsten-Look - Fürstenball - Sansibar AK - Vitalis

Fürstenball OLD har en helt særligt plads i Lones hjerte.Fürstenball OLD har en helt særligt plads i Lones hjerte.Året 2017 bød på en lang række højdepunkter og vi står nu klar til bedækningssæsonen 2018 med vores hidtil bedste hingstekollektion. Hele 2 af vores hingste Fürstenball og Vitalis er med i den bedste 1% af samtlige aktive hingste i det tyske indeks. Begge disse tophingste kom også ud af året i top 3 over de mest brugte hingste i Tyskland.

Året 2017 bød også på kåring og præmiering af Damon Gold - reservesieger til sadelkåringen i Oldenburg Verband. Han bærer meget fornemme gener, idet han er efter Damon Hill og har verdensranglisten nr. 1 Weihegold OLD som mormor. Han aflagde en fornem 14 dages test i tyske Adelheidsdorf og endte som nr. 2 ud af mere end 40 tilmeldte hingste.

Sansibar AK, som er indkøbt som føl fortsatte sin flotte karriere. Han vandt som føl følskuet i Lodbergen og er klargjort til sin kåring hjemme hos os. Til kåringen i det tyske Oldenburg Verband viste han sig fra sin bedste side alle dage. Han blev oprangeret som 2. reservesieger og fik en fornem beskrivelse. Han er udstationeret på hingstestation Paul Schockemouhle og vil gå sin 14 dages test i tyske Schlickau.

I Vectha indkøbte vi reservesiegeren efter Don Schufro x Stedinger. Denne lovende unghingst blev indkøbt i partnerskab med Paul Schockemouhle og Helgstrand Dressage. Han er ligeledes udstationeret på hingstestation Paul Schockemouhle og vil gå sin 14 dages test i tyske Schlickau.

For Romance II viste i 2017 sin første følårgang. Den var i en ypperlig kvalitet og der blev solgt For Romance II føl til rekordpriser på eliteauktionerne i Hannoveraner Verband, Oldenburg Verband samt i Svensk Varmblod. Han er nu klar til at komme i gang med sin sportskarriere, som vi har store forventninger til.

Den nu 4 årige Ferretti aflagde en god 14 dages test og har brugt året til at vokse færdig. Han er en meget smuk, ædel og særdeles velgående sportsmodel, som vi har høje forventninger til.

Den nu 7 årige Fürsten-Look, som igennem hele sin karriere har gået i sin fader Fürstenball`s fodspor er klar til stævnesæsonen på M-niveau og mållet er at konkurrere på Prix st. George niveau i slutningen af sæsonen. Det bliver en stor glæde at nyde den smukke talentfulde hingst på konkurrencebanerne igen.

Øjestenen Fürstenball er taget ud af sporten og passer nu sit krævende job, som en af verdenens absolutte topproducenter af smukke, velgående og utroligt ridelige dressurheste. Han går ud af året med et tysk dressurindeks på 164 og en placering som nr. 5. Hans søn Follow Me stormede ind på en 2. plads og til kåringen i det tyske Hannoveraner Verband var hele 24% af hingstene efter Fürstenball og hans sønner. En helt enestående bedrift, der placerer Fürstenball som en af de mest betydende hingste i dette århundrede.

Eventyret Vitalis er noget af det allermest utrolige og viser for alvor, hvilken klassehingst og sportshest Vitalis er. På avlssiden med et dressurindeks på 149 står han som far til den 5 årige verdensmester Victorias Secret, fløjhingsten Velverde i Westfalerforbundet samt en perlerække af højtpræmierede hopper. Hans føl er solgt til toppriser på eliteauktionerne i bl.a. Hannoveraner Verband og Oldenburg Verband. Hans afkom er meget efterspurgte af ryttere og avlere og er kendt for særdeles høj ridelighed og 3 fremragende gangarter.

I stalden har vi en række lovende hingsteemner efter De Niro, Dragon Hill, Fürstenball, Vitalis og Vivaldi.