Dollar Girl e. De Niro x San Amour x Donnerhall x Bolero.
Hannoveraner Pr. A. nomineret til Herwardt von der Decken Show.
Kåret i Dansk Varmblod i RDH med følgende karakterer:
9 9 8.5 8 7 7.5 7.5 8.5 8 8.5
WFFS status n/wffs

Sort. F. 2015. stg. 172 cm.

Dollar Girl fotograferet som vinder af sin hoppekåring. Klik på billedet for at se video fra Verden under Herwardt von der Decken shau.Dollar Girl fotograferet som vinder af sin hoppekåring. Klik på billedet for at se video fra Verden under Herwardt von der Decken shau.Det absolutte topføl på auktionen i hannoveranerforbundet den 18. juli 2015 var uden sammenligning Dollar Girl.

En topafstamning med De Niro x San Amour x Donnerhall x Bolero.

Føllet er af en helt suveræn kvalitet og er trukket på en hoppestamme med flere top sport heste og Grand Prix heste. Her kan nævnes Donna Bolera, Don Bolero, Wizard of OZ, Botengo, Heslegårds Louis samt en perlerække af st.pr. hopper.

Sort og med en høj ædelhedsgrad, smukt udtryksfuldt hoved og et bevægelsesmønster i den allerbedste ende.

Ved sin fremstilling i Hannoveranerforbundet blev Dollar Girl "siegerstute" i Höven.

Efterfølgende deltog hun i det prestigefyldte Herwardt von der Decken-Schau i Verden. Her blev hun oprangeret som bedst hoppe i sin klasse og deltog i den sidste ring iblandt årgangens 7 bedste hopper.

Dollar Girl er tiltænkt en sportskarriere samtidigt med at hun producerer føl via embryo transfer.

I 2019 deltog hun i kvalifikationen til 4 års championatet med en score på 8,02% og kvalificerede sig til finalen på Blue Hors. Her endte hun som nr. 30, hvilket et et flot resultat set i lyset af, at hun skal fole til marts 2020.

I 2020 har hun fået hingsteføllet HP Fürstenfreund efter Fürstenball.

I 2021 venter vi embryo føl efter Totilas, Total Hope og Fürstenball.

Hoppestammen kommer fra stamhoppen Suleika, som af mange avlseksperter regnes for at være den bedste halvblodshoppe igennem tiden.
Iblandt de mange topafkom er den kåret hingst Heslegards Louis, 2004 deltager ved OL i Athens/GRE, Wizard of OZ, under Christina Møller/DEN team bronze vinder til Europamesterskaberne for juniorer og Kristy Oatley's/AUS Grand Prix vinder Don Bolero. Derudover er der de kårede hingste Dali X, Darios, De Bruyne, Sir Schneiders, Meereskönig, Highcruiser, Arlberg, Globus, Brandenburg and Wellenklang. Den berømte DLG show mare Begum stammer ligeledes fra denne linie.Dollar Girl og hendes 4 dage gamle hingsteføl Fürstenfreund efter Fürstenball.Dollar Girl og hendes 4 dage gamle hingsteføl Fürstenfreund efter Fürstenball.
De Niro Donnerhall Donnerwetter
Ninette
Alicante Akcent II
Wiesenelfe
Sassekaya San Amour Sandro Hit
Constance
- Donnerhall
-
Dollar Girl`s mor Sassekaya har fornemme resultater i både avl og sport.Dollar Girl`s mor Sassekaya har fornemme resultater i både avl og sport.