HP Elfengold (Elitär) e. Viva Gold x De Niro x Sion

WFFS status n/nMørkrød født i 2020. stgm. 170 cm.

Elfengold (Elitär) fra auktionsvideoen. Klik på billedet for video.Elfengold (Elitär) fra auktionsvideoen. Klik på billedet for video.En drøm gik i opfyldelse, da det lykkedes os at købe hoppeføllet Elitär (Elfengold) på det tyske Oldenburger Verbands elitefølauktion.

Det højt eftertragtede hoppeføl er udstyret med en fuldstændigt fantastisk bevægelse og der var mange bud på hende, men vi trak et længste strå og hun står nu i vores stald.

Henders mor er en statspræmieret elitehoppe, der er søster til Grand Prix-hoppen Elfenfeuer, der under Alice Tarjan har haft en flot karriere i USA.


Hendes mor er endvidere søster til den kårede og meget succesrige Dimanche Royal/Stefanie Wolf. Mormoderen Elfensonne har haft seks eliteføl i Vechta samt flere Brillantringshopper. Hun er søster til Prix St. Georges-vinderen Lavinia/Katharina Winkelhues. Oldemoderen Elfenschein er mor til e kårede hingste De Kuyper af De Niro og Razzmataz v. raphael I hoppestammen er der endvidere hingsten De Vito v De Niro og Grand Prix-hingsten Depardieu e. De Niro/Norbert v. Laak.

Vi venter i 2023 2 føl via embryo transfer med Total Hope som far.

Diamond Hit Don Schufro Donnerhall
Fiesta
Loretta Pik Bube I
Fabia
Elfendiva De Niro Donnerhall
Alicante
Elfira Rohdiamant
Elfi