HP Blossom e. Bonds x Apache x Fürst Romancier
WFFS status n/n

Sort. Født i 2019. stgm. 167 cm.

HP Blossom fotograferet som 3 års til vores åbne hus. Klik på billedet for at se video.HP Blossom fotograferet som 3 års til vores åbne hus. Klik på billedet for at se video.HP Blossom er en hoppe trukket på Tysklands absolut bedste hoppefamilie Gesine.

Umådeligt smuk, ædel og med 3 gangarter i skalaens absolut allerbedste ende.

Hendes far Bonds var fløjhingst i det tyske Oldenburg Verband. Han har aflagt en tysk sportstest med et resultat på 9,12 - herunder 10 for galop og 9,5 for ridelighed. Han har flotte sportslige resultater under Beatrice Hoffrogge.

Hendes mormor Fasine var i 2012 årets hoppe i Oldenburger Pferdezücht Verband. Hun er bl.a. helsøster til hingstene For Romance I og II, samt halvsøster til Feinrich, Don Romance, samt årets hoppe Fürstin Gesine. Denne hoppe er mor til de kårede hingste Visino PS og Montrachet PS.

Fasine aflagde i 2012 en fremragende rideprøve og beviste i 2015, at dette absolut ikke var et tilfælde. Hun blev overbevisende Bundeschampionesse i Warendorf. Fasine var en del af kollektionen til P.S.I. auktionen i November 2015 og blev her solgt for euro 1.3 mill til gestüt Ammerland. Hun konkurrerer p.t. på Intermedierre II.

Hendes mor A la Fasine aflagde en flot rideprøve og opnåede Oldenburger mainpremium, samt udtagelse til eliteskuet i Rastede. Hun har på baggrund af sin egen rideprøve, kåring samt hendes afkoms kvalitet opnået status af elitehoppe.

A la Fasine indgår i avlen hos HPhorses via embryo transfer.

HP Blossom har i 2023 fået hingsteføllet HP Villeroy (Vivaldon). Dette føl er tildelt premium award.

I 2024 har hun via embryo transfer med Escamillo - HP Enchanted.

I 2025 venter hun føl efter First Magic.Apache UB 40 Olivi
Ninette
Tolanda Krack C
Olanda
Fasine st.pr. Fürst Romancier Fürst Heinrich
Wincett EDH
El.st. Gesina Sir Donnerhall
Gesine
Hendes mor A la FasineHendes mor A la Fasine