HP Blossom e. Bonds x Apache x Fürst Romancier
WFFS status n/n

Sort. Født i 2018. stgm. 167 cm.

HP Blossom fotograferet som føl. Klik på billedet for at se video.HP Blossom fotograferet som føl. Klik på billedet for at se video.HP Blossom er en hoppe trukket på Tysklands absolut bedste hoppefamilie Gesine.

Umådeligt smuk, ædel og med 3 gangarter i skalaens absolut allerbedste ende.

Hendes far Bonds var fløjhingst i det tyske Oldenburg Verband. Han har aflagt en tysk sportstest med et resultat på 9,12 - herunder 10 for galop og 9,5 for ridelighed. Han har flotte sportslige resultater under Beatrice Hoffrogge.

Hendes mormor Fasine var i 2012 årets hoppe i Oldenburger Pferdezücht Verband. Hun er bl.a. helsøster til hingstene For Romance I og II, samt halvsøster til Feinrich, Don Romance, samt årets hoppe Fürstin Gesine. Denne hoppe er mor til de kårede hingste Visino PS og Montrachet PS.

Fasine aflagde i 2012 en fremragende rideprøve og beviste i 2015, at dette absolut ikke var et tilfælde. Hun blev overbevisende Bundeschampionesse i Warendorf. Fasine var en del af kollektionen til P.S.I. auktionen i November 2015 og blev her solgt for euro 1.3 mill til gestüt Ammerland. Hun konkurrerer p.t. på Intermedierre II.

Hendes mor A la Fasine aflagde en flot rideprøve og opnåede Oldenburger mainpremium, samt udtagelse til eliteskuet i Rastede. Hun har på baggrund af sin egen rideprøve, kåring samt hendes afkoms kvalitet opnået status af elitehoppe.

A la Fasine indgår i avlen hos HPhorses via embryo transfer.Apache UB 40 Olivi
Ninette
Tolanda Krack C
Olanda
Fasine st.pr. Fürst Romancier Fürst Heinrich
Wincett EDH
El.st. Gesina Sir Donnerhall
Gesine
Hendes mor A la FasineHendes mor A la Fasine