HP Elfentraum OLD e. Fürstenball x Diamond Hit x De Niro x Rohdiamant
WFFS status n/n

Kåret med Oldenburger Mainpremium og oprangeret i brilliantringen til eliteskuet i Rastede.
Bronzevinder i Oldenburger Landeschampionat og deltager i Bundeschampionatet.Mørkebrun. Født i 2020. stgm. 172 cm.

Elfenliebe og Stephanie Adstofte. Klik på billedet for video af  Elfentraum OLD til Oldenburger Landeschampinat, hvor hun vandt bronze.Elfenliebe og Stephanie Adstofte. Klik på billedet for video af Elfentraum OLD til Oldenburger Landeschampinat, hvor hun vandt bronze.HP Elfentraum er en fuldstændigt fantastisk Fürstenball datter trukket på Ewald Grotelüschens Elfenblume stamme.

Hendes halvbror efter Vitalis HP Viard er som 4 års solgt til den danske toprytter Cathrine Dufour.

Hendes mor Elfenliebe, der har 6 grand prix hingste i lige linje i sin afstamning er trukket på den særdeles succesrig hoppestamme Elfenblüme fra Ewald Grotelüschen i Oldenburg.

HP Elfentraum er en langbenet, betydelig hoppe med en passende ædelhedsgrad og et suverænt bevægelsesmønster.

Hoppestammen har produceret hingste som Depardieu, De Vito, De Kuyper, Elfenfeuer, Elfenspiel, Elfentanz, Elfenperle samt Matthias Alexander Rath`s succesfulde sportshest Danönchen.

Planen er at HP Elfentraum skal have en sportskarriere, samtidigt med at hun producerer føl via embryo transfer.

Hun har aflagt en særdeles flot rideprøve som resulterede i en kåring med Oldenburger Mainpremium og en udtagelse til eliteskuet i Rastede. Her blev hun oprangeret i den prestigefyldte brilliantring.

Hun deltog i Oldenburger Landeschampionatet hvor hun vandt bronze. Dette resulterede i en udtagelse til det tyske Bundeschampionat.

Vi har i 2023 taget imod et bedårende hoppeføl efter Vivaldon HP Elfendonna.
Diamond Hit Don Schufro Donnerhall
Fiesta
Loretta Pik Bube I
Fabia
Elfendiva De Niro Donnerhall
Alicante
Elfira Rohdiamant
Elfi
HP Elfenliebe fremvist i brilliantringen af Christoph Hinkel.HP Elfenliebe fremvist i brilliantringen af Christoph Hinkel.Den dygtige opdrætter Ewald Grotelüschen med hopperne HP Elfenliebe og Elfendenira.Den dygtige opdrætter Ewald Grotelüschen med hopperne HP Elfenliebe og Elfendenira.