HP Elfenvita e. Vitalis x Diamond Hit x De Niro x Rohdiamant
WFFS status n/n
Tildelt Oldenburger MainpremiumMørk rød. Født i 2020. stgm. 169 cm.

HP Elfenvita opnåede  en flot kåring og blev tildelt Oldenburger Mainpremium. Klik på billedet for at se video af kåringsforløbet.HP Elfenvita opnåede en flot kåring og blev tildelt Oldenburger Mainpremium. Klik på billedet for at se video af kåringsforløbet.HP Elfenvita er den særdeles velgående Vitalis datter trukket på vidunderlige HP Elfenliebe.

Hendes helbror HP Viard er solgt til den danske toprytter Cathrine Laudrup-Dufour.

Hendes mor Elfenliebe, der har 6 grand prix hingste i lige linje i sin afstamning er trukket på den særdeles succesrig hoppestamme Elfenblüme fra Ewald Grotelüschen i Oldenburg.

Udover selv at være i besiddelse af et suverænt gangartpotentiale og et moderne højtstillet, så har hun vist sig meget ridelig og med en super indstilling til de opgaver vi byder hende.

Hoppestammen har produceret hingste som Depardieu, De Vito, De Kuyper, Elfenfeuer, Elfenspiel, Elfentanz, Elfenperle samt Matthias Alexander Rath`s succesfulde sportshest Danönchen.

Planen er at Elfenvita skal have en sportskarriere samtidigt med at hun producerer føl via embryo transfer.

Vi har i 2023 fået hoppeføllet HP Elfenhope (Total Hope), samt hoppeføllet HP Elfenball (Fürstenball).

Vi har i 2024 fået hoppeføllet HP Elfenrose (Fürstenball)Diamond Hit Don Schufro Donnerhall
Fiesta
Loretta Pik Bube I
Fabia
Elfendiva De Niro Donnerhall
Alicante
Elfira Rohdiamant
Elfi
HP Elfenliebe fremvist i brilliantringen af Christoph Hinkel.HP Elfenliebe fremvist i brilliantringen af Christoph Hinkel.Den dygtige opdrætter Ewald Grotelüschen med hopperne HP Elfenliebe og Elfendenira.Den dygtige opdrætter Ewald Grotelüschen med hopperne HP Elfenliebe og Elfendenira.
HP Elfenvita 3 år gammel og netop kåret med Oldenburger MainpremiumHP Elfenvita 3 år gammel og netop kåret med Oldenburger Mainpremium