HP Elfenvita e. Vitalis x Diamond Hit x De Niro x Rohdiamant
WFFS status n/nMørk rød. Født i 2020. stgm. 170 cm.

Elfenliebe og Maria Falkner Hansen. Klik på billedet for video af den 2 årige HP Elfenvita.Elfenliebe og Maria Falkner Hansen. Klik på billedet for video af den 2 årige HP Elfenvita.HP Elfenvita er den særdeles velgående Vitalis datter trukket på vidunderlige HP Elfenliebe.

Hendes helbror HP Viard er solgt til den danske toprytter Cathrine Laudrup-Dufour.

Hendes mor Elfenliebe, der har 6 grand prix hingste i lige linje i sin afstamning er trukket på den særdeles succesrig hoppestamme Elfenblüme fra Ewald Grotelüschen i Oldenburg.

Udover selv at være i besiddelse af et suverænt gangartpotentiale og et smukt ædelt ydre, så er hun efter Diamond Hit (Don Schufro) og på morsiden har hun De Niro (Donnerhall), der p.t. har verdenes højeste dressurindeks, Rohdiamant (Rubinstein) - alle hingste, der selv har konkurreret i Grand Prix på allerhøjeste niveau.

Hoppestammen har produceret hingste som Depardieu, De Vito, De Kuyper, Elfenfeuer, Elfenspiel, Elfentanz, Elfenperle samt Matthias Alexander Rath`s succesfulde sportshest Danönchen.

Planen er at Elfenliebe skal have en sportskarriere samtidigt med at hun producerer føl via embroy tranfer.

Hun har aflagt en af årgangens allerbedste rideprøver med. bl.a. 10 i ridelighed, 9 i galop og 8.5 i trav.

Hun blev efter sin kåring udtaget til eliteskuet i Rastede og opnåede her den fornemme hæder, at blive oprangeret i brilliantringen iblandt årgangens allerbedste hopper.

I 2018 deltog hun i 4 års dressurchampionatsfinalen under Dansk Rideforbund.

5 år gammel mistede vi hende desværre til tarmslyng, men vi er dybt taknemmelige over at have hendes 3 fantastiske afkom i stalden.

HP Elfenvita venter via embryo transfer føl efter Total Hope OLD og 2 x Fürstenball.
Diamond Hit Don Schufro Donnerhall
Fiesta
Loretta Pik Bube I
Fabia
Elfendiva De Niro Donnerhall
Alicante
Elfira Rohdiamant
Elfi
HP Elfenliebe fremvist i brilliantringen af Christoph Hinkel.HP Elfenliebe fremvist i brilliantringen af Christoph Hinkel.Den dygtige opdrætter Ewald Grotelüschen med hopperne HP Elfenliebe og Elfendenira.Den dygtige opdrætter Ewald Grotelüschen med hopperne HP Elfenliebe og Elfendenira.
HP Elfenvita (Vitalis x Elfenliebe) 14 dage gammel.HP Elfenvita (Vitalis x Elfenliebe) 14 dage gammel.