HP Tourmaline e. Totilas x Apache x Fürst Romancier
WFFS status n/n

Sort. Født i 2021. stgm. 168 cm.

HP Tourmaline fotograferet åring. Klik på billedet for at se video.HP Tourmaline fotograferet åring. Klik på billedet for at se video.HP Tourmaline er en hoppe trukket på Tysklands absolut bedste hoppefamilie Gesine og med århundredes dressurlegende Totilas som far.

Umådeligt smuk, ædel og med 3 gangarter i skalaens absolut allerbedste ende.

Hun er tildelt elitepremium award som føl.

Hendes far Totilas er indehaver af flere verdensrekorder, vinder af OL guld, VM guld, EU guld. Hans afkom udviser enormt talent for dressurens sværeste klasser og er bl.a. repræsenteret af hingstene Total US, Total Hope, Toto Junior. .

Hendes mormor Fasine var i 2012 årets hoppe i Oldenburger Pferdezücht Verband. Hun er bl.a. helsøster til hingstene For Romance I og II, samt halvsøster til Feinrich, Don Romance, samt årets hoppe Fürstin Gesine. Denne hoppe er mor til de kårede hingste Visino PS og Montrachet PS.

Fasine aflagde i 2012 en fremragende rideprøve og beviste i 2015, at dette absolut ikke var et tilfælde. Hun blev overbevisende Bundeschampionesse i Warendorf. Fasine var en del af kollektionen til P.S.I. auktionen i November 2015 og blev her solgt for euro 1.3 mill til gestüt Ammerland. Hun konkurrerer p.t. på Intermedierre II.

Hendes mor A la Fasine aflagde en flot rideprøve og opnåede Oldenburger mainpremium, samt udtagelse til eliteskuet i Rastede. Hun har på baggrund af sin egen rideprøve, kåring samt hendes afkoms kvalitet opnået status af elitehoppe.

HP Tourmaline venter i 2024 2 ET føl med Vitalis.


Totilas Gribaldi Kostolany
Gondola II
Lominka Glendale
Elsa
Fasine st.pr. Fürst Romancier Fürst Heinrich
Wincett EDH
El.st. Gesina Sir Donnerhall
Gesine
Hendes mor A la Fasine 
Klik på billedet for video.Hendes mor A la Fasine
Klik på billedet for video.