Hopper i avl og sport

Vores guldmedaljehoppe Donna Silver under Rose Marie  vandt Danmarksmesterskabet i 2017 for Young Rider.Vores guldmedaljehoppe Donna Silver under Rose Marie vandt Danmarksmesterskabet i 2017 for Young Rider.HP Horses’ avlshoppebesætning består af en række højtkårede og -præmierede hopper, heriblandt intet mindre end 12 statspræmierede hopper og 1 guldmedaljehoppe. De 9 er oprangeret i brilliantringen i det tyske oldenburgforbund. Vi venter i 2019 15 føl på Tvedegaard.

Vi har avlshopper efter følgende tophingste:

Apache
Bonds
Damon Hill
Dragon Hill
De Niro
Desperado
Don Schufro
Florencio
For Romance II
Fürst Romancier
Fürstenball
Sandro Hit
Sir Donnerhall
Vitalis

Hopper i sport:

A la Fasine.
A la Fasine (Apache x Fürst Romancier x Sir Donnerhall). Den yndefulde dressur prinsesse med de store øjne, lange ben og en afstamning, der forpligtiger. Hun opnåede mainpremium og deltagelse i eliteskuet i Rastede 2016. De 3 helsøskende Fasine og For Romance I og II er hendes mor og morbrødre. De har et imponerende CV allerede og vi vil gøre vores ypperste for at A la Fasine går i disse imponerende fodspor.

Donna Silver
DV-guldmedaljehoppen Donna Silver (Don Schufro x Willemoes x Cannon Row xx) (opdr. Lillian og Carl Erik Jensen) blev kåret som årets dressurbetonede hoppe i Dansk Varmblod i 2004, hvor hun blev tilkendt opdrættermedalje i guld. Hun vandt finalen i DRF's dressurchampionat for 5-års og blev nr. 2 som 6-årig. Sidenhen er hun uddannet til Grand Prix og har bl.a. været under uddannelse hos Hans Peter Minderhood. I Danmark har Daniael Bachmann Andersen haft stor succes med Donna Silver og har været topplaceret i en række indenlandske og udenlandske mesterskaber. Vores datter Rose Marie og Donna Silver har et forbilledligt samarbejde, der i 2017 resulterede i et Danmarksmesterskab for Young Rider. I slutningen af 2017 debuterede ekvipagen i Intermedierre I på landsstævneniveau med en flot sejr til følge. Målet for 2019 er at kunne konkurrere på U25 niveau.

Emperadora
Emperadora (Sir Donnerhall I x Feiner Stern x Figaro) blev 1C-præmieret på oldenburgerforbundets eliteskue i Rastede og er trukket på samme præstationsstærke hoppestamme som fløjhingsten og materialprøvevinderen Don Deluxe. Emperadora er købt på eliteauktionen i 2013 med henblik på en sportskarriere og for parallelt at producere føl via embryo transfer. Emperadora har med vores rytter Maria Falkner Hansen opnået adskillige sejre og placeringer på landsstævneniveau og hoppen er uddannet på Prix st. George niveau. Hoppen har indtil videre produceret hopperne HP Elderflower efter Hoftanz og HP Evita efter Fürsten-Look.


HP Elfenliebe (Diamond Hit x De Niro x Rohdiamant) deltog som 4 års i dels landeschampionatet i Rastede samt i finalen i det danske dressurchampionat. Målet i 2019 er at deltage i landeschampionatet samt i det danske dressurchampionat for 5 års heste.

Best of Mount st. John var en fornem vicechampionesse i Landeschampionatet og blev placeret i finalen i det tyske Bundeschampionat. I 2019 er målet en deltagelse i det danske dressurchampionat, samt det tyske Bundeschampionat.

Vores 4 årige Dollar Girl (De Niro x San Amour x Donnerhall) vil vi starte i Verden til hannoveraner championatet, samt i det danske 4 års dressurchampionat.


I 2019 har vi 5 unge hopper, der skal gå sadelkåring og vi har enorme forventninger til dem.

Det er følgende hopper:

HP Grace (Gray Flanell x Damon Hill x Fürst Romancier)

HP Mimosa (Dragon Hill x Fürst Romancier x Sir Sonnerhall)

HP Evita (Fürsten-Look x Sir Donnerhall x Feiner Stern)

HP Trifli (Dragon Hill x Florencio x Rubinstein)

MSJ Secrets Out (Sir Donnerhall x Totilas x Dacaprio) Avlet af Mount st. John, England.


Main pr. og brilliantringshoppen Elfenliebe (Diamond Hit x De Niro x Rohdiamant)Main pr. og brilliantringshoppen Elfenliebe (Diamond Hit x De Niro x Rohdiamant)Main pr. og brilliantringshoppen Best of Mount st. John OLD.Main pr. og brilliantringshoppen Best of Mount st. John OLD.
A la Fasine efter Apache x Fürst Romancier x Sir Donnerhall til eliteskuet i Rastede. Klik på billedet for video.A la Fasine efter Apache x Fürst Romancier x Sir Donnerhall til eliteskuet i Rastede. Klik på billedet for video.Emperadora efter Sir Donnerhall x Feiner Stern x Harlekin og Maria Falkner ved en af deres succesfulde landsstævnestarter.Emperadora efter Sir Donnerhall x Feiner Stern x Harlekin og Maria Falkner ved en af deres succesfulde landsstævnestarter.