< Tilbage

Efter regn kommer solskin. 16-06-2024 - 10:17

Det har været en weekend præget af store følelser og bekymringer. Vores team havde taget turen til Kirstinelund Ridecenter med Bourani, MSJ Q og HP Tiramisu. 

 

Bourani rides af vores datter Rose, som skulle starte Bundgård Byg kvalifikation. Hingsten er i en rigtig god udvikling og Rose havde glædet sig og forberedt sig sammen med hendes træner Rune Willum og Maria. 

 

Da hestene blev tilset ved 10 tiden torsdag aften var Bourani kommet slemt til skade og der blev tilkaldt dyrlæge. Efterfølgende blev han indlagt på Højgård Hestehospital og det viste sig, at han havde pådraget sig en fraktur på kæben og også havde fået nogle løse tænder. 

 

Han er blevet behandlet og forhåbentligt kommer han sig i løbet af de kommende uger.

 

Rose venter sit første barn - en lille søn - og det bliver nu Maria, der overtager tøjlerne til at Rose er klar igen. 

Maria og Stephanie var som altid meget professionelle og fik vist MSJ Q og HP Tiramisu smukt frem. 

 

Det blev til 5 starter og 5 placeringer, så smilet var stort søndag formiddag da de pakkede sammen for at vende bilen hjemad.

 

MSJ Q (Quentensprung x Bordeaux x Sir Donnerhall) vandt MB0 med et ridt til 72.436%, Blev placeret som nr. 2 i MB0 med et ridt til 68.077%. Søndag fik han sin landsstævne debut i MB2 og blev placeret som nr. 2 med et fornemt ridt til 71.316%. Han er så talentfuld den smukke 6 årige hingst med det største hjerte og udstråling for en million. 

Se MSJ Q i MB0 HER:

 

Se MSJ Q i MB2 HER:

 

 

HP Tiramisu (Furstenball x Florencio x Rubinstein) gik 2 flotte ture i MA1 og MB2 og blev placeret som henholdsvis nr. 2 og 3 med 71.25% og 69.135%. 

 

Se HP Tiramisu HER:

 

Men det allerbedste er, at de henter Bourani med hjem på tilbagevejen.

< Tilbage