< Tilbage

En flot dag med kåring og følskue i regi af Oldenburg Verband. 16-06-2024 - 11:43

Hvert år i juni måned lægger vi hus til en hoppekåring med rideprøve samt følskue i regi af det tyske Oldenburg Verband. 

 

Hele 10 hopper af en rigtig flot kvalitet kom til prøve og alle kunne afslutte dagen med fremragende kåringsresultater. 

 

7 føl blev bedømt og de viste sig på allerbedste vis. 

Vi stillede selv med 3 hopper, som alle er avlet og født her på gården. 

 

Det var HP Fancy (Fürstenball x De Niro x San Amour), som blev kåret i højeste klasse og udtaget til det prestigefyldte eliteskue i Rastede. Hun er en utroligt smuk og velgående hoppe med 3 gangarter og en meget høj ridelighed. 

 

Se HP Fancy HER:

 

Det var hendes søster HP Top Dollar (Totilas x De Niro x San Amour), som opnåede Oldenburger Verbandspræmie. Det er en fantastisk sportshest, som Maria nyder at ride på. 

 

Se HP Top Dollar HER:

 

Slutteligt var det HP Tourmaline (Totilas x Apache x Furst Romancier), som opnåede Oldenburger Verbandspræmie. Hun er en umådeligt smuk og velgående hoppe med Ferrari motor. Desværre blev hun noget påvirket af den hoppe hun gik sammen med og det påvirkede hende så hun var spændt til bristepunktet. Det ændrer ikke ved, at hun i vores øjne er en usleben diamant og vi glæder os til fremtiden med hende. 

 

Se HP Tourmaline HER:

 

Føllene HP Elfenrose (Furstenball x Vitalis x Diamond Hit) og HP Tara (Bon My Love x Florencio x Rubinstein) opnåede Oldenburger Verbandspræmie. 

 

Se HP Elfenrose HER:

Se HP Tara HER:

 

Føllet HP Bellissima (Vitalis x Furst Romancier x Bordeaux) opnåede Oldenburger elite premium award. 

 

Se HP Bellissima HER:

< Tilbage