< Tilbage

God stemning og top kvalitet satte en høj overligger for årets åbne hus hos HPhorses.20-04-2018 - 06:11

Der var blevet arbejdet hårdt igennem de seneste uger for at heste og omgivelserne viste sig fra deres absolut smukkeste side. På dagen er næsten 30 mennesker engageret i at få alt til at klappe og det gjorde det.

Mere end 500 avlere og ryttere havde fundet vej til Tvedegård, der dannede rammen om vores åbne hus. Der var trængsel i kaffebaren, hvor de 600 HPhorses muffins fik ben at gå på. I standen hos Dansk Varmblod havde vi lavet en udstilling med Fürstenball og her bød vi hele eftermiddagen på bobler, og det så ud til at champagnebaren er kommet for at blive. Traditionen med pølsevognen værdsættes hos vores gæster og her var der hele dagen kø. 

 

Programmet bød på en perlerække af tophingste, fornemme repræsentanter for vores sports- og avlshopper, føl og lovende ungheste. 

 

Dagen blev åbnet af Fürsten-Look (Fürstenball x Londonderry x Weltmeyer), der kom med en flot aktuel national S-dressursejr med en score på 75,5%. Isabel Freese viste hingsten frem på fornemmeste vis og hans enorme ridelighed og 3 topgangarter blev smukt præsenteret. Det næste mål for ekvipagen vil være at kvalificere sig til UVM i Ermelo til sommer.

 

Nyd Fürsen-Look og Isabel Freese HER:

 

Herefter fulgte en flot fremvisning af 3 fremragende hopper efter Fürstenball. Lotte Kulle og Anne Troensegaard havde generøst udlånt unghestechampionatets nr. 2 Delizia (morfar De Noir), som i dagens anledning blev fremvist af Maria Falkner. Det blev en prægtig fremvisning og vi krydser fingre for, at Delizia går hele vejen til Ermelo.

Den 17 årige Maja Juul havde taget turen fra Brovst med sin 7 årige Grosse Freude (morfar De Niro) og ekvipagen viste, at de er rigtigt godt på vej og med 2 internationale placeringer fra Østrig er de et godt bud til Nordisk Mesterskab. 

Vores egen Rose Marie havde valgt at vise sin unge øjesten HP Tiramisu (morfar Florencio) frem. Denne 4 årige hoppe har altid haft en stor plads i Roses hjerte og vi havde derfor valgt, at give hende hoppen i fødselsdagsgave. 

 

Hoppen Emperadora er uddannet til S-dressur og hun blev fremvist sammen med sin 3 årige datter HP Elderflower. Det er en del af vores strategi, at avle på de allerbedste hopper og samtidigt have dem i sporten. Disse to dejlige hopper er et rigtigt godt eksempel på dette. 

 

Se Emperadora og HP Elderflower HER:

 

Den 2 årige hingst De Bruyne (De Niro x San Amour x Donnerhall) ejes i partnerskab med Paul Schockemoule og han rejser store forventninger for fremtiden.

 

Se De Bruyne HER:

 

De 2 treårige hopper Dollar Girl (De Niro x San Amour x Donnerhall) og Best of Mount st. John (Fürst Romancier x Bordeaux x Sir Donnerhall) blev flot fremvist af Tine Ravn Nørrevang og Maria Falkner. Disse to hopper vil begge blive videre klargjort til kåring i Tyskland og det glæder vi os meget til. De vil blive fremvist af Heiko Klausing og Wibke Hartmann-Strommel med henblik på en udtagelse til Bundeschampionatet.

 

Se Dollar Girl og Best of Mount st. John HER:

 

Reservesiegeren fra kåringen i Oldenburg Verband De Angelo (Don Schufro x Stedinger x Dinard L) gjorde et særdeles godt indtryk under tyske Julia Warzec. Denne hingst ejes i partnerskab med Helgstrand Dressage og Paul Schockemouhle). 

 

Se De Angelo HER:

 

Vores egen øjesten Sansibar AK, der var oprangeret som 2. reservesieger i Oldenburg Verband blev flot fremvist af tyske Heiko Klausing. 

Både De Angelo og Sansibar AK gennemfører i disse dage deres 4 dages test i regi af Dansk Varmblod. Vi krydser fingre for et godt resultat.

 

Se Sansibar AK HER:

 

Damon Gold  (Damon Hill x Fürst Romancier x Don Schufro) er nu blevet 4 år gammel og viser fornemme takter for en fremtidig topkarriere på dressurbanerne. Han er trukket på en datter til verdensranglistens nr. 1 Weihegold OLD. 

 

Se Damon Gold HER:

 

Den topaktuelle søn af verdensranglisten nr. 1 Total Hope (Totilas x Don Schufro x Sandro Hit) gav under sin svenske rytter Pernilla Andrè Hokfeldt en fejende flot opvisning. Hingsten repræsenterer nogle af verdens allerbedste dressurgener og vi glæder os meget over den flotte opbakning han allerede har fået fra de danske avlere.

 

Se Total Hope HER:

 

Hele opvisningen kan ses via arkivet på www.clipmyhorse.dk. Her findes der ligeledes en engelsk version, som Charlotte Mogensen Horse2rider har speaket til.  

Ligeledes en stor tak til Per Springborg, der første os flot igennem programmet og til Dennis Fisker, der havde tog opgaven med at kommentere på de mange sportsheste.

Af hjertet tak til min familie, gode venner, fantastiske ansatte, Deckstation Paul Schockemouhle, Dansk Varmblod region 1, NAF Danmark, Hestens værn og alle de andre vidunderlige mennesker, der gjorde dette muligt. 

 

 

 

 

 

 

< Tilbage